ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οπαδική βία: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την είσοδο στα γήπεδα – Οι κάμερες θα βλέπουν «ακόμη και τα αποδυτήρια»

«Όποιος μπαίνει στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιος είναι, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του»

Οπαδική βία: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την είσοδο στα γήπεδα – Οι κάμερες θα βλέπουν «ακόμη και τα αποδυτήρια»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σήμερα Τετάρτη (7/2) στις 11:00 το πρωί, αναμένεται να ανακοινώσουν τα μέτρα για την οπαδική βία.

Στο «τραπέζι», βρίσκεται η επανέναρξη παρουσίας θεατών και η διάθεση εισιτηρίων σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και η λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων.

«Το ξέφρενο αμπέλι γήπεδο σταματάει», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε χθες, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, ερωτηθείς σχετικά με το άνοιγμα των γηπέδων και τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας.

«Ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτό που εκκολάπτεται μέσα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Εκεί όπου οργανώνεται η οπαδική συμπεριφορά, η ακραία. Από 13 Φεβρουαρίου -κι αυτό αφορά όλα τα αθλητικά, θα εφαρμοστεί ένας δρακόντειος νόμος – πλαίσιο, με πολύ αυστηρές κυρώσεις σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε και παράλληλα πρόσθεσε πως «οι κυρώσεις θα είναι τέτοιες που όσοι παραβούν τον νόμο θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την τοποθέτηση και λειτουργία καμερών από τις 6 Μαρτίου ο Γιάννης Βρούτσης συμπλήρωσε ότι «θα βλέπουν κάθε γωνία του γηπέδου ακόμη και τα αποδυτήρια»,ενώ στάθηκε στην καινοτομία εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 9 Απριλίου: «όποιος μπαίνει στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιος είναι, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.