ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέτσας: «Είναι ξεκάθαρα αλλαγή σκηνικού για ολόκληρο τον κόσμο – Πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση»

Οι δηλώσεις του Σ.Πέτσα για την κατάσταση στην Ουκρανία

Πέτσας: «Είναι ξεκάθαρα αλλαγή σκηνικού για ολόκληρο τον κόσμο – Πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μίλησε για την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία και για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση. 

«Είναι ξεκάθαρα μια αλλαγή σκηνικού για ολόκληρο τον κόσμο και είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση», είπε ο Σ.Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας είπε παράλληλα ότι οι δηλώσεις της Ζαχάροβα, εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών, είναι απαράδεκτες.

«Αντί να ανατρέξει η Ρωσία στην ιστορία της, προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, μετά τη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών και δύο παγκόσμιους πολέμους», επεσήμανε.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι οι δηλώσεις της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας.

Απάνθρωπο αυτό που κάνει η Ρωσία, λέει ο Σ.Πέτσας

«Η ηγεσία της Ρωσίας κάνει κάτι που είναι καταφανέστατα παράνομο απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και απάνθρωπο».

Σχετικά με την απομάκρυνση αμάχων από τις πόλεις Ουκρανία και τους Έλληνες ομογενείς είπε ότι «είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι μεγάλη η ελληνική κοινότητα στην Ουκρανία. Προσπαθούμε μέσω των δικών μας διπλωματικών αρχών να απεγκλωβίσουμε όσους επιθυμούν να φύγουν.»

Τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο για να υποδεχτεί περίπου 15.000 πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Τέλος, για την Τουρκία, είπε ότι «τσαλαβουτά δεξιά και αριστερά», γιατί έχει μια νευρικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσο και να φωνάζουν οι Τούρκοι δεν γίνονται πιο ισχυροί.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.