ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Βούλτεψη: «Στο τέλος αυτής της κρίσης θα έχουν έρθει 8 εκατ. Ουκρανοί στην ΕΕ»

Όσα είπε η Σοφία Βούλτεψη

Σ.Βούλτεψη: «Στο τέλος αυτής της κρίσης θα έχουν έρθει 8 εκατ. Ουκρανοί στην ΕΕ»

Η Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και στον αριθμό των προσφύγων που αναμένεται να έρθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Κατ’ εκτίμηση στο τέλος αυτής της κρίσης θα έχουν μεταναστεύσει 8.000.000 Ουκρανοί στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι αυτοί κατευθύνονται σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις οποίες συνορεύουν.»

Η Σοφία Βούλτεψη αναφέρθηκε στην έλλειψη ελεύθερης ενημέρωσης από δημοσιογράφους και από τις δυο πλευρές: «Αυτό γίνεται σε κάθε πόλεμο. Είναι πόλεμος μέσα στον πόλεμο. Πριν αρχίσουν οι εχθροπραξίες αρχίζει ο πόλεμος της προπαγάνδας γιατί πρέπει ένας άδικος πόλεμος να δικαιολογηθεί.»

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζει: « Ο Πούτιν δεν είναι πλέον σε θέση να ξέρει τι μήνυμα θέλει να στείλει.» Στηριζόμενοι στις κινήσεις του Πούτιν είναι εμφανές πώς δεν έχουν υπολογιστεί οι επιπτώσεις που θα προκαλέσει αυτός ο πόλεμος.

Η Σοφία Βούλτεψη τονίζει: «Οι κυρώσεις αυτού του πολέμου είναι στραγγαλιστικές. Ο Πούτιν ξεκίνησε χωρίς να ξέρει πως θα τελειώσει. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος και αυτό είναι τρομερό λάθος.»

Πέρα από τις ψυχολογικές συνέπειες του πολέμου υπάρχουν και συνέπειες που αφορούν διάφορους κλάδους της χώρας όπως οι αυξήσεις στα καύσιμα.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και ασύλου λέει: «Στην γειτονιά των αγωγών γίνεται πόλεμος. Η ακρίβεια υπάρχει σε όλες τις χώρες και υπάρχει πρόβλημα αλλά θα υπάρχουν επιδοτήσεις.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το μεταναστευτικό η Σοφία Βούλτεψη είπε: «Η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της. Παράλληλα εμείς έχουμε να διαχειριστούμε ανθρώπους στους οποίους έχουμε δώσει το προσφυγικό καθεστώς και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό που προβλέπει η συνθήκη της Γενεύης.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.