ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε Καρδίτσα και Χάγη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με τον Μ.Ρούτε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε Καρδίτσα και Χάγη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με τον Μ.Ρούτε

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων των παρακάλιων περιοχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου και θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Μετά την επίσκεψή του στην Π.Ε. Καρδίτσας, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Χάγη, όπου στις 18:50 (ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Ο Μαρκ Ρούτε θεωρείται «φαβορί» να διαδεχτεί τον Γενς Στόλτενμπεργκ στο ΝΑΤΟ. Οικείο πρόσωπο στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, έπειτα από 13 χρόνια στην πρωθυπουργία της Ολλανδίας, ο Ρούτε έχει ήδη την υποστήριξη μεγάλων μελών του ΝΑΤΟ όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία.

Πολλοί διπλωμάτες εκτιμούν ότι ο Ρούτε προηγείται κατά πολύ άλλων υποψηφίων στην κούρσα διαδοχής -ανάμεσά τους η Εσθονή πρωθυπουργός Κάγια Κάλας και ο πρώην πρωθυπουργός της Λετονίας Κρισιάνις Καρίνς.

Το όνομα του διαδόχου του Στόλτενμπεργκ, του οποίου η δεκαετής θητεία παρατάθηκε δύο φορές λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από τη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου στην Ουάσινγκτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.