ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στα Καλάβρυτα ο Κ.Μητσοτάκης – Τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος (φωτο)

Πρώτος σταθμός του Κ.Μητσοτάκη, ήταν στο Κτήμα των Αμπελώνων του Μεγάλου Σπηλαίου της Οινοποιίας Cavino

Στα Καλάβρυτα ο Κ.Μητσοτάκης – Τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος (φωτο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τα Καλάβρυτα. 

Πρώτος σταθμός του Κ.Μητσοτάκη, ήταν στο Κτήμα των Αμπελώνων του Μεγάλου Σπηλαίου της Οινοποιίας Cavino, όπου τον υποδέχθηκε με θερμό εναγκαλισμό ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

Δείτε βίντεο:

Τον Κ.Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης.

Στα Καλάβρυτα θα περιοδεύσει σήμερα Τρίτη 2/04/2024 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ανά την Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιλογή της μαρτυρικής πόλης της Αχαΐας, ως μόνος σταθμός, εμπεριέχει τοπικά χαρακτηριστικά και κυρίως έχουν να κάνουν με τη συνέπεια του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού από το 2019 -οπότε και εξελέγη πρωθυπουργός- τέσσερις φορές «υποσχέθηκε» μια επίσκεψη, ωστόσο αυτή αναβαλλόταν εξαιτίας έκτακτων υποχρεώσεών του και τώρα οργανώθηκε, παράλληλα με το μόνιμο αίτημα του δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου να βρεθεί στην περιοχή, τη μόνη που δεν είχε πάει ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.