ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη Βουλγαρία για το «Sofia Economic Forum III» αύριο ο Ν.Χαρδαλιάς

Το πρόγραμμα του ΥΦΕΘΑ

Στη Βουλγαρία για το «Sofia Economic Forum III» αύριο ο Ν.Χαρδαλιάς

Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς, θα μεταβεί στη Σόφια από Δευτέρα 20 έως Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Θα συμμετάσχει στο «Sofia Economic Forum III», την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο του φόρουμ θα πραγματοποιήσει ομιλία στη θεματική ενότητα «The world – Post war in Ukraine: Mapping the Νew global & Regional Security Order», όπου επίσης ως ομιλητής λαμβάνει μέρος ο Υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας κ. Dragomir Zakov.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Χαρδαλιάς θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας κ. Rumen Radev προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Συνάντηση Χαρδαλιά με του Βούλγαρο ομόλογό του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στη Βουλγαρία, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, θα συναντηθεί με τον Βούλγαρο ομόλογό του κ. Yordan Bozhilov, ενώ θα επισκεφθεί την έδρα της Military Academy GS Rakovski και θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει μέλη της ομογένειας κατά το δείπνο εργασίας που θα παραθέσει το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο Βουλγαρίας (Hellenic Business Council in Bulgaria).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.