ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ ο Γ.Οικονόμου – Έστειλε μήνυμα σε όλα τα περιπολικά

Συνεργάστηκε και συνομίλησε με Αξιωματικούς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για το επιχειρησιακό σχέδιο

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ ο Γ.Οικονόμου – Έστειλε μήνυμα σε όλα τα περιπολικά

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Συνεργάστηκε και συνομίλησε με Αξιωματικούς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για το επιχειρησιακό σχέδιο που υλοποιήθηκε, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πρωτοφανούς κακοκαιρίας Daniel στο Λεκανοπέδιο, μέσω απεγκλωβισμών πρωτίστως 30 ανθρώπων, αλλά και οχημάτων, καθώς και για το σχεδιασμό της Τροχαίας της επόμενες ώρες.

Ο υπουργός, μέσω ασυρμάτου, έστειλε μήνυμα σε όλα τα περιπολικά, τους άνδρες και τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πεδίο, συγχαίροντάς τους για την ουσιαστική δουλειά σε αντίξοες συνθήκες.

Συγκεκριμένα είπε: «Περάσαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα, όπου ο επαγγελματισμός και η υψηλή αίσθηση καθήκοντος βοήθησαν ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα, με τους πολλούς απεγκλωβισμούς ανθρώπων πρωτίστως και οχημάτων δευτερευόντως που πραγματοποιήσαμε.

Το φαινόμενο βρίσκεται πια σε ύφεση, αλλά δεν έχει παρέλθει οριστικά. Υπάρχουν περιοχές της χώρας που δοκιμάζονται σκληρά. Θα έχουμε φαινόμενα και το πρωί στην Αθήνα και θα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήθελα από εδώ να απευθύνω αυτό το μήνυμα σε όλους σας, να σας πω ένα μεγάλο μπράβο, για την ουσιαστική δουλειά που έγινε σε μια πολύ δύσκολη νύχτα για τους πολίτες της Αθήνας, του Λεκανοπεδίου, αλλά και της υπόλοιπης χώρας. Συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό, μέχρι να τελειώσει το φαινόμενο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Καλή σας μέρα, καλή δύναμη, συγχαρητήρια, μπράβο και πάλι. Σας ευχαριστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.