ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Στο λιμάνι του Πειραιά για πρώτη φορά ως υπουργός Ναυτιλίας ο Μ.Βαρβιτσιώτης

«Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε τα ταξίδια να είναι ευχάριστα αλλά και ασφαλή» είπε

Στο λιμάνι του Πειραιά για πρώτη φορά ως υπουργός Ναυτιλίας ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Το λιμάνι του Πειραιά για πρώτη φορά ως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, ενόψει της εξόδου για την καλοκαιρινή περίοδο.

Συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Αλεξανδράκη και στελέχη του Λιμενικού ο νέος υπουργός επισκέφθηκε το πρώτο Λιμενικό Τμήμα, ενώ επιθεώρησε και την πρωινή αναχώρηση των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά.

“Σήμερα ήρθα να δω τη κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι διακινήθηκαν περυσι για τους καλοκαιρινούς μήνες από το λιμάνι του Πειραιά και φαίνεται ότι και τη φετινή περίοδο ένα αντίστοιχο νούμερο μπορεί και μεγαλύτερο μπορεί να διακινηθεί και πάλι” τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.Βαρβιτσιώτης.

Πρόσθεσε ότι στόχος, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών των ανθρώπων, με ασφάλεια και σιγουριά για να μπορέσουν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες του λιμενικού σώματος για τη δουλειά που κάνουν στο να βοηθούν για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων της ακτοπλοϊας αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και επισκεπτών της χώρας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία γι αυτούς τους ανθρώπους να είναι ευχάριστη με ασφάλεια και σιγουριά” πρόσθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.