ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Στη μονάδα εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού με πνευμονική εμβολή

Οι γιατροί εξετάζουν αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι απόρροια του long covid

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Στη μονάδα εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού με πνευμονική εμβολή

Με πνευμονική εμβολή μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, με τους γιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είχε νοσήσει με κορωνοϊό και οι γιατροί εξετάζουν αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι απόρροια του long covid.

Με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός και με τους θεράποντες ιατρούς έχει ήδη επικοινωνήσει και ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης ο οποίος ζήτησε να έχει συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του κ. Κοντοζαμάνη.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Κοντοζαμάνης διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΕΟΦ από το 2004 εώς το 2008 και από το 2008 εώς το 2009 πρόεδρός του, διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής από το 2012 μέχρι το 2014 και από το 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε υφυπουργός Υγείας και στις 4 Ιανουαρίου 2021 αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.