Συντάσσεται αναγκαστικά με τον Κ.Φλώρο η κυβέρνηση – Το «χοντραίνει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

Συντάσσεται αναγκαστικά με τον Κ.Φλώρο  η κυβέρνηση – Το «χοντραίνει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ήταν και αναμενόμενο η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Γιάννη Οικονόμου με ανακοίνωσή της αναγκαστικά στηρίζει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.φλώρο, χωρίς να αναφέρει τίποτα «επί της ταμπακιέρας», δηλαδή των αποκαλύψεων περί μαύρου χρήματος που αγγίζουν πλέον και ποινικές ευθύνες.

Ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να απαντήσει για τις καταγγελίες περί χρηματισμού του Α/ΓΕΕΘΑ απαντά αορίστως περί «αναξιόπιστου υλικού και ρυπαρών δικτύων», αναφέρει ότι «περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη» τον Α/΄ΓΕΕΘΑ,.

Άραγε, είναι τόση εμπιστοσύνη ώστε να έχει προσυπογράψει την παρακολούθησή του;

Η ανακοίνωση του  Γ.Οικονόμου

 «Η υπονόμευση των Ενόπλων μας Δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ -με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην Πατρίδα. Σε μια συγκυρία μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια, εξαιτίας εξωτερικών επιβουλών. Αλήθεια, ποια είναι η διαδρομή αυτού του υποτιθέμενου υλικού;

Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η Κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την κλονίσει κανείς. Η Κυβέρνηση είναι εγγυητής της ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της ομαλότητας, όπως έχει αποδείξει με την ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας, την αποτελεσματική διπλωματία, την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη θεσμικότητα. Είναι αποφασισμένη, και προπάντων ικανή, να μην επιτρέψει σε κανέναν, έσωθεν ή έξωθεν, να αποδυναμώσει και να πλήξει την Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη επιτελεί στο ακέραιο το έργο της, ώστε να απαντηθούν όλα, ανάμεσα στα οποία και με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς διοχετεύεται συστηματικά, από ρυπαρά δίκτυα, τέτοιο περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η Κυβέρνηση εγγυάται ότι δεν θα μείνει καμιά σκιά και δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο βλάβης της Πατρίδας».

Η ανακοίνωση από ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του  επανήλθε στην υπόθεση των υποκλοπών, ρωτώντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη «αν παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει;».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται «νέες αποκαλύψεις» – όπως αναφέρει – της εφημερίδας Documento.

Σύμφωνα με αυτές

«η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για “λόγους εθνικής ασφαλείας” ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.