ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύσκεψη υπό τον Ι.Σαρμά για τους διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο

Ο κ. Σαρμάς εστίασε το ενδιαφέρον του στο σεβασμό της προσωπικής και οικογενειακής ζωής όσων μεταφέρθηκαν στη δομή της Μαλακάσας

Σύσκεψη υπό τον Ι.Σαρμά για τους διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο

Σύσκεψη για τους διασωθέντες από το ναυάγιο της Πύλου με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών συγκάλεσε την Παρασκευή ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν αναλυτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στο σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων των ναυαγών που επέζησαν καθώς και τα ειδικότερα δικαιώματα των ναυαγών που είναι ύποπτοι για τη διακίνηση.

Εξετάστηκαν, επίσης, κατά τον ίδιο τρόπο όλα τα ζητήματα που άπτονται του σεβασμού των νεκρών του ναυαγίου.

Ο κ. Σαρμάς εστίασε το ενδιαφέρον του στο σεβασμό της προσωπικής και οικογενειακής ζωής όσων μεταφέρθηκαν στη δομή της Μαλακάσας με την ενεργοποίηση ιδίως του δικαιώματος επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου ή Ίντερνετ.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι υπουργοί Επικρατείας Βασίλειος Σκουρής, Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, Δικαιοσύνης Φίλιππος Σπυρόπουλος, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Κλιάρης καθώς και οι Γενικοί Γραμματείς Αντιεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και Υποδοχής Αιτούντων Ασύλου Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.