ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Θεοδωρικάκος: «Άβατα και ανομία δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία μας» λέει για την εκκένωση της κατάληψης στη Λάρισα

Έγιναν 8 προσαγωγές

Τ.Θεοδωρικάκος: «Άβατα και ανομία δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία μας» λέει για την εκκένωση της κατάληψης στη Λάρισα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε στο Twitter ότι «η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτήριο που επί 7 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη».

Υπενθυμίζεται πως νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης «Ντουγρού» επί της οδού Τζαβέλα, στο κέντρο της Λάρισας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε πως «πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας» και τόνισε: «Άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με την δημοκρατία μας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά!».

Εκκενώθηκε η κατάληψη, έγιναν 8 προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, η αστυνομική επιχείρηση άφησε πίσω της εικόνες αποκάλυψης, ενώ ολοκληρώθηκε με την είσοδο των αστυνομικών και την προσαγωγή συνολικά 8 ατόμων, έξι αντρών και δύο γυναικών, που βρίσκονταν εκτός του κατειλημμένου κτηρίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα, με τους αστυνομικούς με ισχυρές δυνάμεις να αποκλείουν την ευρύτερη περιοχή και να αιφνιδιάζουν τους καταληψίες. Ακολούθησε ένταση με άτομα εντός του κτηρίου να πετούν διάφορα αντικείμενα στους ένστολους, από μπουκάλια, πέτρες, μέχρι τραπέζια και καρέκλες. Η αστυνομία απάντησε πετώντας νερό με πίεση, με το ειδικό όχημα που συνέδραμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

Μετά από περίπου δύο ώρες, γύρω στις 8.30 οι αστυνομικοί μπήκαν στο χώρο και εκκένωσαν την κατάληψη.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου σημειώθηκε η ένταση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.