ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τ.Θεοδωρικάκος: «Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς δεύτερη συζήτηση»

«Να σεβαστούν όλοι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης»

Τ.Θεοδωρικάκος: «Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς δεύτερη συζήτηση»

Μήνυμα να σεβαστούν όλοι χωρίς εξαίρεση τις αποφάσεις της δικαιοσύνης έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τα επεισόδια που δημιουργούνται σε καταυλισμούς Ρομά τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά είπε ότι ο τραυματισμός του 16χρονου Ρομά από το όπλο του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΪΑΣ ήταν ένα «θλιβερό και βαρύτατο περιστατικό», με το οποίος ασχολείται η Δικαιοσύνη και τα πειθαρχικά όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Το λέω κατηγορηματικά: οφείλουμε οι πάντες να σεβαστούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, αυτό αφορά όλους, ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Δεν γίνονται αποδεκτές οποιεσδήποτε πράξεις αντεκδίκησης» είπε και πρόσθεσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει επιχειρήσεις τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να βρεθούν παραβατικά άτομα σε καταυλισμούς.

«Να σεβαστούν όλοι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης» τόνισε με έμφαση.

Για το θέμα των παρακολουθήσεων ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν γιατί δεν έχουν τίποτα θετικό να πουν για τα πραγματικά προβλήματα, για τις παγκόσμιες δοκιμασίες, που αντιμετωπίζουμε.

Εξάλλου, πρόσθεσε, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει παραδεχτεί ότι ως κυβέρνηση έκανε παρακολουθήσεις, ο κ. Τσίπρας παρακολουθούσε τον υπουργό του, τον κ. Πιτσιόρλα, να μας πει για ποιον λόγο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε ότι η διαφορά είναι ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπαν ότι ήταν λάθος η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. «Πήγαμε και κάναμε μια θετική υπέρβαση, απαγορεύσμαε την κατοχή και την χρήση του παρόνομου λογισμιμκού» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί δεν το υποστηρίζουν αυτό όλοι; Καθαρές κουβέντες» είπε ακόμη και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις γιατί «έβγαλαν από ποινικό κώδικα ότι είναι παράνομη η παρακολούθηση. Οφείλουν και απάντηση για αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.