ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θ.Πλεύρης: «Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο»

«Κάποια στιγμή να κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο»

Θ.Πλεύρης: «Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο»

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση κοροϊδεύει τον κόσμο.

«Η τροπολογία σας είναι άνευ αντικειμένου. Γιατί η κυβέρνηση έχει παρέμβει, καθώς δίνει 60% στους προηγούμενους λογαριασμούς. Τι διαστρεβλώνετε εδώ πέρα; Βγαίνει ο κ Τσίπρας και λέει σήμερα από το βήμα ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός! Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε; 60% ως 600 ευρώ. Άρα για να το πούμε απλά, ένας λογαριασμός με 30 ευρώ αύξηση δεν θα έχει επιστροφή, ένας με 100 ευρώ θα έχει 60 ευρώ». Με τα λόγια αυτά, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μετά την τοποθέτησή του για την τροπολογία που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο»

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να μην υπάρξουν συνέπειες μέχρι να κριθεί δικαστικά. Να μη πληρώνουν οι πολίτες και να υπάρχει αναστολή. Αν κριθεί νόμιμη όμως η ρήτρα; Αναδρομικά όλα τα λεφτά θα πληρώσουν οι πολίτες και θα έχουν συνέπειες. Έρχεστε εδώ και κοροϊδεύετε τον κόσμο», είπε με νόημα και συμπλήρωσε πως η ρύθμιση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αξία να βρίσκεται στο νομικό πολιτισμό της χώρας.

Κάποια στιγμή να κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Πλεύρης, ευχήθηκε επίσης στον αρχηγό της αντιπολίτευσης καλή επιτυχία στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και εξέφρασε την ελπίδα πως κάποια στιγμή, «θα κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.