Θ.Σκυλακάκης: «Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα ανοίξει τέλος Ιουλίου»

Για το Power Pass, είπε πως δεν προβλέπεται παράταση, καθώς οι πολίτες πρέπει να λάβουν τα χρήματα

Θ.Σκυλακάκης: «Η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα ανοίξει τέλος Ιουλίου»

Τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για το νέο επίδομα βενζίνης που θα φθάσει τα 100 ευρώ συνολικά για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης το Fuel Pass 2 θα ανοίξει τέλος Ιουλίου για να πάρουν οι πολίτες τα χρήματά τους ενώ τόνισε ότι είναι χρήσιμο να χρησιμοποιηθεί αυτή τη φορά το κινητό γιατί το κίνητρο είναι μεγαλύτερο και χρήματα είναι περισσότερα.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να υπάρξουν μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης, είπε πως: «Ο τουρισμός πράγματι πάει πολύ καλύτερα του αναμενομένου και αυτό θα μας δώσει όπως προχωρούν οι μήνες κάποια δημοσιονομικά έσοδα αξιόλογα και θα μας βοηθήσει να αντισταθμιστεί η μείωση του ΑΕΠ που προκαλεί η αύξηση των διεθνών τιμών».

«Έχουμε ανάπτυξη γιατί έχουμε κινητοποιήσει ένα μεγάλο κύμα επενδύσεων. Αυτό μας δίνει ανάπτυξη» συμπλήρωσε.

Κατόπιν είπε πως αυτό που έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση είναι να καλύπτει την πρόσθετη πίεση που έρχεται από το ηλεκτρικό ρεύμα. «Είναι κάτι που δεν μπορούν να προβλέψουν οι πολίτες και αυτό που καταβροχθίζει τον δημοσιονομικό χώρο» προσέθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το power pass, είπε πως δεν προβλέπεται παράταση, καθώς οι πολίτες πρέπει να λάβουν τα χρήματα. «Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει 1-2 μέρες παράταση» σημείωσε και πρόσθεσε πως τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας, μέσα στον Ιούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.