ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χωρίς self test η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές από τις διακοπές του Πάσχα

Την Τρίτη οι μαθητές επιστρέφουν στα σχολεία υπό διαφορετικές συνθήκες

Χωρίς self test η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές από τις διακοπές του Πάσχα

Επιστροφή στα θρανία στις 3 Μαΐου με λιγότερες υποχρεώσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι πόρτες των σχολείων ανοίγουν σε όλους τους μαθητές και σε εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς χωρίς τη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ.

Ένα rapid test την εβδομάδα αντί για δύο θα κάνουν οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.

Πέντε ημέρες είναι το διάστημα απομόνωσης επιβεβαιωμένου κρούσματος και επιστροφή στο σχολείο εφόσον έχουν υποχωρήσει πλήρως τα συμπτώματα. Μαθητές και εκπαιδευτικοί που βρέθηκαν σε στενή επαφή με το κρούσμα θα κάνουν δύο δωρεάν self test σε διάστημα τεσσάρων ημερών και θα χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής προστασίας για 10 ημέρες.

Το τελευταίο κουδούνι

Στις 20 Μαΐου είναι το τελευταίο κουδούνι για τα Λύκεια, στις 30 για τα Γυμνάσια, ενώ τα δημοτικά κλείνουν στις 15 Ιουνίου.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν για τα επαγγελματικά λύκεια στις 2 Ιουνίου και τα γενικά λύκεια στις 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υποψήφιοι αναμένεται να προσέλθουν και στις φετινές πανελλαδικές με μάσκα, καθώς παραμένει υποχρεωτική η χρήση της σε όλους τους χώρους των σχολείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.