ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπ.Τουρισμού – Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι τεράστια η συγκίνησή μου που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη»

«Ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι»

Υπ.Τουρισμού – Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι τεράστια η συγκίνησή μου που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη»

Η Ιωάννα Δρέττα, παρέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Τουρισμού στην Όλγα Κεφαλογιάννη και την Έλενα Ράπτη.

Η νέα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την επιστροφή της στο συγκεκριμένο υπουργείο.

«Είναι τεράστια η συγκίνησή μου που είμαι πάλι εδώ στα γνώριμα και ωραία μέρη. Επιστρέφω σε ένα χώρο για να υπηρετήσω με όλες τις δυνάμεις τον πιο κρίσιμο, παραγωγικό και δημιουργικό τομέα της ελληνικής οικονομίας» τόνισε.

«Βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που γνωρίζω καλά και εκτιμώ πολύ. Βρεθήκαμε μαζί σε σκληρές συνθήκες. Αγωνιστήκαμε για να αναστήσουμε τον τουρισμό από τη βαθιά κρίση που περνούσε το 2012.

Υιοθετήσαμε μια επιθετική πολιτική τουριστικής διπλωματίας που είχε στόχο την αλλαγή του αρνητικού κλίματος που επικρατούσε για την Ελλάδα τότε στο εξωτερικό» πρόσθεσε η υπουργός Τουρισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήμουν και είμαι πολύ περήφανη για αυτήν την επιτυχία και ένα πράγμα που πήρα φεύγοντας ήταν η εκτίμηση για το ήθος και την εργατικότητα του στελεχιακού δυναμικού του υπουργείου και του ΕΟΤ. Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής αλλά ομαδικής δουλειάς» σημείωσε, τονίζοντας ότι «ο τουρισμός θέλει να κρατάς γερά το τιμόνι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.