ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Μακρή: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Μαγνησία»

Σήμερα οι σχετικές ανακοινώσεις

Ζ.Μακρή: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Μαγνησία»

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη της νέας σχολική χρονιάς στη Μαγνησία εξαιτίας των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

Η υφυπουργός τόνισε: «Στις 12 η ώρα έχουμε τηλεδιάσκεψη με τους διευθυντές εισήγηση η δική τους όπως και των δημάρχων είναι να αναβληθεί για μια εβδομάδα ο αγιασμός, το πιθανότερο είναι ότι εκεί θα καταλήξουμε αλλά μην το παίρνετε ως απόφαση. Αν αποφασιστεί τελικώς η αναβολή του αγιασμού της έναρξης της σχολικής χρονιάς θα είναι για τις περιοχές για τις οποίες υπάρχει θέμα. Θα ανακοινωθεί σήμερα».

Αναφορικά με την αποκατάσταση των ζημιών στη Μαγνησία, η υφυπουργός σχολίασε πως σύμφωνα με τις πρόχειρες εκτιμήσεις, θα χρειαστεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ. «Οι καταστροφές στις υποδομές στο Πήλιο είναι τόσο μεγάλες που φοβόμαστε ότι όταν θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της ζημιάς θα ξεπεράσει το μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει στο Βόλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τα νοσοκομεία της περιοχής, η Ζ.Μακρή τόνισε πως λειτουργούν κανονικά και τα χειρουργεία συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.