ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λ.Αυγενάκης: Συνάντηση με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Τώρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα κονδύλια;

Την Τρίτη η συνάντηση με τον Δ.Κουρέτα

Λ.Αυγενάκης: Συνάντηση με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Τώρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα κονδύλια;

Πριν μερικές ημέρες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λ. Αυγενάκης, συνέδεσε τις αποζημιώσεις στην Θεσσαλία και τα ευρύτερα μέτρα στήριξης με την επανεκλογή του υποψηφίου με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος Περιφερειάρχη, Κ. Αγοραστού.

Μάλιστα, έλεγε ότι και ο ίδιος ο απερχόμενος Περιφερειάρχης δήλωσε πως στο έργο της αποκατάστασης της περιοχής, «πρέπει να υπάρξει συνέχεια».

Τώρα ξαφνικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα κονδύλια και προκειμένου να αποφευχθούν εύλογες καθυστερήσεις που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση και «Με στόχο να μη χαθεί ούτε μέρα στην εφαρμογή του προγράμματος που έχει εξαγγείλει το ΥπΑΑΤ για τη Θεσσαλία»ο Λ.Αυγενάκης ανακοίνωσε, ότι σήμερα, θα καλέσει τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ.Κουρέτα να συναντηθούν και να συνεργαστούν!

Αλλαγή πορείας κατά 180 μοίρες! Τώρα η κυβέρνηση δεν ενοχλείται που ο «εκλεκτός» της έχασε την θέση του Περιφερειάρχη στην Θεσσαλία;

Σε επικοινωνία που είχε ο ΥΠΑΑΤ με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, καθορίστηκε συνάντησή τους για αύριο, Τρίτη, στις 3.00 μ.μ. στο ΥΠΑΑΤ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενώ υπογραμμίζεται ότι:

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

«Ο ΥπΑΑΤ στις παρεμβάσεις του διευκρίνισε ότι ποτέ ο ίδιος ή κάποιο άλλο στέλεχος της κυβέρνησης δεν είπαν ότι δεν θα συνεργαστούν με τους εκλεγμένους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες, από όποιο κόμμα κι αν προέρχονται».

Θύμισε ότι από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου εξήχθησαν πολιτικά συμπεράσματα και η ΝΔ κρατά τα εκλογικά της ποσοστά.

Όσον αφορά στη Θεσσαλία, επισήμανε ότι η ηγεσία του ΥπΑΑΤ βρισκόταν επί 33 ημέρες στη Λάρισα και σε ολόκληρη την Περιφέρεια, προκειμένου να είναι δίπλα στους πληγέντες, αλλά και για να συντάξει πρόγραμμα στήριξης και αποκατάστασης του πρωτογενούς τομέα.

Μάλιστα την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη μετά από 12ωρες συσκέψεις με εκπροσώπους των παραγωγών ανακοινώθηκε πακέτο μέτρων στην εφαρμογή του οποίου εμπλέκεται, σε πολλά σημεία, η Περιφέρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι’ αυτό το λόγο είπε, στις ανακοινώσεις που έκανε, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα εφαρμογής του πακέτου των μέτρων, αναφέροντας ως παραδείγματα την υλοποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης και της δράσης για τα Κτηνοτροφικά Πάρκα, στα οποία εμπλέκεται άμεσα η περιφέρεια, αναφέρει ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.