ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Λαγός» του Α.Τσίπρα ο Χ.Σπίρτζης; – «Ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να είχε κάνει νέο κόμμα μετά την ήττα του 2019»

Προάγγελος εξελίξεων ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Καμμένος: «Αν επιστρέψει στην πολιτική ο Α.Τσίπρας δεν θα είναι με αυτό το κόμμα»

«Λαγός» του Α.Τσίπρα ο Χ.Σπίρτζης; – «Ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να είχε κάνει νέο κόμμα μετά την ήττα του 2019»

Αναφερόμενος στο πολιτικό μέλλον του Αλέξη Τσίπρα ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1 είπε πως, ήδη έπρεπε να είχε δημιουργήσει νέο κόμμα μετά την ήττα του 2019.

Συγκεκριμένα ερωτηθείς για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συντριβή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και την παραίτηση Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σπίρτζης είπε ότι ο κ. Τσίπρας «έπρεπε να είχε κάνει νέο κόμμα από το 2019» -υπονοώντας μετά την ήττα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Γνωρίζω πως, ό,τι κάνει ο κ. Τσίπρας, το κάνει ετεροχρονισμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό βέβαια, ήταν και μία έμμεση κριτική στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό πως έπρεπε να είχε αντιδράσει αρκετά χρόνια πριν.

Όπως και να έχει όμως ο Χρήστο Σπίρτζης, προανήγγειλε την δημιουργία κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα και την δική του υποστήριξη σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως στην ίδια εκπομπή όπου παρουσιάστηκαν και οι αποκαλύψεις του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, για το πως… παγιδεύτηκε ο Α.Τσίπρας και υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών γιατί του είχαν τάξει το Νόμπελ Ειρήνης (άξιζε δηλαδή η εκχώρηση της Μακεδονίας ένα Νόμπελ;), ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα εάν θα επιστρέψει ο Α.Τσίπρας  στην πολιτική είπε ότι απ’ όσο τον γνωρίζει δεν πρόκειται να κάνει τέτοια κίνηση αλλά ακόμα και εάν συμβεί αυτό δεν θα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπότε είναι σαφέστατο εάν υπάρξει κίνηση για νέο κόμμα από τον Αλέξη Τσίπρα αυτή θα γίνει μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και σίγουρα πριν τις ευρωεκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.