ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζεται στις 6 Ιουλίου

Η συνεδρίαση διέκοψε λίγο πριν τις 15:00 λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο κτίριο

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συνεχίζεται στις 6 Ιουλίου

Στις 6 Ιουλίου θα συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πριν από λίγο η εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε να μη γίνει δεκτό κανένα από τα αιτήματα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους, τα οποία είχε υποβάλλει μερίδα των κατηγορουμένων, μεταξύ αυτών και ο ευρωβουλευτής Γιάννος Λαγός.

Το δικαστήριο, επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Συγκεκριμένα, αίτημα αναστολής στην εκτέλεση των ποινών που τους είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως, εκτός από τον Γ. Λαγό υπέβαλλε και οι κατηγορούμενοι: Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Αν. Πανταζής και Γ. Σταμπέλος. Υποστήριξαν ότι θα πρέπει να αρθεί η κράτησή τους γιατί διότι οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν ανεπανόρθωτης βλάβη.

Η συνεδρίαση διέκοψε λίγο πριν τις 15:00 λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο κτίριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην επόμενη συνεδρίασή του το δικαστήριο θα αποφανθεί και για άλλα ζητήματα, όπως ο αυτεπάγγελτος διορισμός συνηγόρων για κατηγορούμενους, η νομιμοποίηση της πολιτικής αγωγής καθώς και το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Ν. Μιχαλολιάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.