ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή των μελισσοκόμων της Θεσσαλίας κατά της κυβέρνησης – «Μας πνίξατε, μας κάψατε…»

Πρόεδρος Μελισσοκόμων Λάρισας: «Καταστράφηκαν 17.000 κυψέλες εξαιτίας των πλημμυρών»

Οργή των μελισσοκόμων της Θεσσαλίας κατά της κυβέρνησης – «Μας πνίξατε, μας κάψατε…»

Την οργή τους κατά της κυβέρνησης για τις φονικές και καταστρεπτικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, εκδήλωσαν με μηχανοκίνητη διαμαρτυρία οι Μελισσοκομικοί Σύλλογοι της Θεσσαλίας στους δρόμους της Λάρισας και κάψιμο ομοιωμάτων ντυμένων με στολή μελισσοκόμων.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Οι μελισσοκόμοι όπως και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες και θα χρειαστούν πολλά χρόνια στήριξης για να ορθοποδήσουν.

Η συγκέντρωση σύμφωνα με το larissanet.gr έγινε στον χώρο απέναντι από τη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, όπου οι μελισσοκόμου οργισμένοι έβαλαν φωτιά σε ένα ομοίωμα, φωνάζοντας «μας πνίξανε, μας κάψανε…».

Ο Πέτρος Σαρούδης – πρόεδρος Μελισσοκόμων Λάρισας – ανέπτυξε τα προβλήματα του κλάδου, υπογραμμίζοντας πως στη Λάρισα καταστράφηκαν 17.000 κυψέλες εξαιτίας των πλημμυρών.

Επί των προβλημάτων του κλάδου τοποθετήθηκε και ο Βασίλειος Τύμπας, αντιπρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου Φαρσάλων, αλλά και ο Κωνσταντίνος Γελαδάρης, μελισσοκόμος από την περιοχή της Καρδίτσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν και οι Θεσσαλικοί Σύλλογοι : Ελασσόνας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικκαίων, Τρικκαίων -Φίλων της μέλισσας, Φαρσάλων, ενώ η πορεία κινήθηκε στους παρακάτω δρόμους: Οδός Καρδίτσης – Ιλάρχου Σαρίμβεη -Ηρώων Πολυτεχνείου-Παπαναστασίου –Κύπρου- Νικηταρά- Ηρώων Πολυτεχνείου – Ιλάρχου Σαρίμβεη – Καρδίτσης -Χώρος στάθμευσης έναντι σκεπαστής. Με το πέρας αυτής αναμένεται να παραδοθεί το ψήφισμα από τα Δ.Σ των Συλλόγων στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.