ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λιάνα Κανέλλη για Η.Κασιδιάρη: «Φαντάζεστε να έρθει μέσα στη Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια;»

«Δεν ψηφίζω την τροπολογία»

Λιάνα Κανέλλη για Η.Κασιδιάρη: «Φαντάζεστε να έρθει μέσα στη Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια;»

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προς την Λιάνα Κανέλλη για το αν είναι από εκείνους που τάσσονται υπέρ του μπλόκου με τροπολογία, ή είναι από εκείνους που θεωρεί ότι ο λαός είναι εκείνος που θα μαυρίσει το κόμμα του.

«Είμαι από αυτούς που δεν τον αποκαλούν “κύριο” κι έχω κάθε δικαίωμα να μην τον αποκαλώ “κύριο”. Το Κασιδιάρης (σκέτο) και πολύ του είναι. Έχω λόγο πολύ μεγάλο και ιστορικό λόγο ως ΚΚΕ να μην εναποθέτω τις ελπίδες μου στις απαγορεύσεις, αλλά μόνο στον λαό. Η κυβέρνηση αν ήθελε να αποκλείσει τους φασίστες, ειδικά την εγκληματική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης έπρεπε πρώτα απ’ ολα να τελειώσει τη δίκη κι αυτή και την προηγούμενη. Αν είχε τελειώσει η δίκη και είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά», απάντησε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο Happy Day.

Μάλιστα, σε σχόλιο της παρουσιάστριας ότι σημαίνει πολλά το γεγονός ότι δεν ψηφίζει την τροπολογία, παρά το περιστατικό με το χαστούκι στον αέρα εκπομπής, η ίδια σημείωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φαντάζεστε εγώ να ήθελα να αντιμετωπίσω τον Κασιδιάρη δια απαγορεύσεως, δηλαδή να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Όχι. Δεν θα γίνω εγώ τετράποδο, θα παραμείνω δίποδο. Μόνο έτσι αντιμετωπίζονται οι φασίστες και οι γυναίκες να το έχετε καλά στο μυαλό σας αυτό» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.