ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λίστα «Πέτσα» ύψους 211 εκατ. ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός! – Για να μείνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ευχαριστημένα

Την έχουν «βαφτίσει» έξοδα «επικοινωνίας»

Λίστα «Πέτσα» ύψους 211 εκατ. ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός! – Για να μείνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ευχαριστημένα

Διαβάζοντας προσεκτικά τις εκατοντάδες σελίδες του προϋπολογισμού προκύπτει πως η κυβέρνηση θα δώσει για «επικοινωνία» το 2024 το απόλυτα σεβαστό ποσό των 211 εκατομμυρίων!

Με μία απλή «μετάφραση» στην σημερινή εποχή η «επικοινωνία» σημαίνει προπαγάνδα.

Από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού προβλέπεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου (η Προεδρία της Κυβέρνησης) θα στοιχίσει 38,2 εκατομμύρια ευρώ για το 2024 εκ των οποίων τα 18,1 θα πάνε σε «επικοινωνία και ενημέρωση». Τα υπόλοιπα προορίζονται για τον «επιτελικό συντονισμό».

Αν κοιτάξει κάποιος όμως και ανά υπουργείο, το κόστος της «επικοινωνίας και ενημέρωσης» ξεπερνά τα 211 εκατομμύρια ευρώ που σημαίνει ότι κάποιοι θα πληρωθούν αδρά για να ωραιοποιούν τις ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κυρίως για να κρύβουν τα «κακώς κείμενα».

Μέσα σε όλα υπάρχουν και οι ανθρώπινοι πόροι καθώς για όλο αυτό το εγχείρημα προβλέπονται 2.249 άτομα…

Με λίγα λόγια ο προϋπολογισμός προβλέπει μία τεράστια λίστα «Πέτσα» και μάλιστα διαρκείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι ο Στέλιος Πέτσας με τη διαβόητη λίστα του είχε μοιράσει 100 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ εν καιρώ πανδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.