ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης στη Βουλή: «O ΣΥΡΙΖΑ μας παρέδωσε μία ΕΑΒ διαλυμένη» (βίντεο) (upd)

«Είπατε ψέματα στη Βουλή, δεν ψηφίσατε τις Belh@ara»

Κ.Μητσοτάκης στη Βουλή: «O ΣΥΡΙΖΑ μας παρέδωσε μία ΕΑΒ διαλυμένη» (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:58) Παρέμβαση στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα επιδόματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έκανε εκτεταμένη αναφορά στη ρύθμιση για το κόμμα Κασιδιάρη.

Δείτε την τριτολογία του πρωθυπουργού:

Σημεία ομιλίας της τριτολογίας

Ας τελειώσουμε την συζήτηση περι ντιμπειτ. Τι είναι αυτό που κάνουμε κ. Τσίπρα. Ντιμπέιτ δεν είναι; Εχουμε κάνει περίπου 80 τέτοιες συζητήσεις. Δεν αισθάνεστε άνετα στη Βουλή και θέλετε τηλεόραση;

Από τις δικές μας συζητήσεις και αντιπαραθέσεις τόσα χρόνια κάποιοι πολίτες φαντάζομαι ότι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Για τις Δημοσκοπήσεις – Κύπρος: αυτός που βγήκε πρώτος όλες οι δημοσκοπήσεις πρώτων τον έδειχναν. Αυτός που εμφανιζόταν 3ος στις δημοσκοπήσεις βγήκε 2ος. Οπότε λ Τσίπρα προσέξτε μην συμβεί και εδώ κάτι αντίστοιχο αν και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια κ. Σκανδαλίδη

Αντι να ζητήσετε συγγνώμη κ. Τσίπρα για τους ΠΚ έρχεστε εδώ και μας καλείτε να ζητήσουμε μείς συγγνώμη; Δεν θα το κάνω. Ήταν ακραία πράξη διαπλοκής και εξυπηρέτησης συμφερόντων η ψήφιση των ΠΚ μια εβδομάδα μετά την διάλυση της Βουλής.

Δεν τα πάτε καλά με τις ψηφοφορίες κ. Τσίπρα και μας είπατε ότι ψηφίσατε τις Μπελαρά.

Νόμος 4891/22 για ενίσχυση αμυντικής θωράκισης: ΣΥΡΙΖΑ «παρών» και εδώ ψέματα. Παρών ψηφίσατε. Εκτός αν αυτό είναι μουαγέν

Μου κάνει εντύπωση κ. Τσίπρα το γεγονός ότι ενώ μίλησα για 2 θέματα: τις αμυντικές δαπάνες και το ζήτημα διάταξης για αποκλεισμό ΑΠΟ ΤΗΝ Βουλή κόμματα που ο πραγματικός αρχηγός έχει καταδικαστεί , δεν είπατε κουβέντα γι’ αυτό. Αναμένουμε ακόμα την τοποθέτησή σας για το θέμα και ευελπιστώ ότι στην μια και μοναδική ψηφοφορία που θα μετέχετε θα κάνετε το σωστό και θα υπερψηφίσετε την τροπολογία της κυβέρνησης και μετά θα μπορείτε να απέχετε και να παρακολουθείτε από τον εξώστη την πλειοψηφία να ψηφίζει τα θετικά μέτρα για την κοινωνία

Δείτε τη δευτερολογία του πρωθυπουργού:

Σημεία της δευτερολογίας

Εάν ποτέ επιχειρούσατε να εφαρμόσετε τα μισά από αυτά που έχετε τάξει, η χώρα θα χρεοκοπούσε την επόμενη μέρα.

Εσείς τα τάζετε όλα σε όλους.

Πόσο στοιχίζει η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. Πόσο στοιχίζει; Δεν το ξέρετε; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε, θα αναδεικνύουμε το μέγεθος της απάτης σας. Είναι 2 δισ. άρα 8 δισ. σε βάθος τετραετίας.

Μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα, στοιχίζει 1,5 δισ επί τέσσερα χρόνια είναι έξι δισ. Μόνο το ένα μέτρο!

Δεν έχετε μάθει τίποτα από όσα κάνατε από το 15-19. Η κοστολόγηση των μέτρων που έχετε εξαγγείλει είναι 45 δισ. ευρώ.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τροπάριο, τόσα χρόνια, δεν μπορείτε να μιλήσετε για το μέλλον της χώρας

Εσείς εργαλειοποιήσατε τις υποκλοπές.

Για την έκθεση του Economist. Επισημαίνει αδυναμίες, όμως μας ανέβασε 9 θέσεις στην ποιότητα της Δημοκρατίας, άρα κάτι κάναμε.

Κύριε Τσίπρα, προστρέχετε σε αυτή την πόλωση για να διαχειριστείτε την ήττα σας. Έχετε πάρει διαζύγιο από τον κεντρώο μετριαθή χώρο.

Εσείς θα πρέπει να εξηγήσετε αύριο, γιατί δεν ψηφίσατε διατάξεις που είναι θετικές για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Εσείς για μήνες θα απέχετε από τις ψηφοφορίες. Σήμερα φέρνουμε μία σειρά από ρυθμίσεις που είναι θετικές για τις ένοπλες δυνάμεις τι θα πείτε που δεν θα ψηφίσετε; Αύριο θα φέρουμε άλλες διατάξεις, εξίσου θετικές, εσείς πάλι απών. Μπράβο σας. Είναι αυτή στάση υπεύθυνου και σοβαρού κόμματος

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πιστέψουν εμάς ή εσάς;

Πήγατε στη Θεσσαλονίκη και τάξατε 20 δισ. και βάλατε 50 φόρους

Συγκινήθηκα κ. Τσίπρα, σχεδόν δάκρυσα για το ενδιαφέρον σας, για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Πήγατε να αναβαθμίσετε αεροσκάφη που σε λίγο θα είναι γηραιότερα από εμένα που είμαι 55 ετών

Εγώ είμαι αδαής και ο κ. Τσίπρας γνώστης, τώρα σας πίστεψαν όλοι

Μας παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μία ΕΑΒ διαλυμένη, στα όρια της χρεοκοπίας

Όταν πήραμε την απόφαση να ναυπηγήσουμε όλες τις φρεγάτες στην Γαλλία, ήταν συνειδητή απόφαση. Δεν ήταν τα ναυπηγεία μας στην κατάσταση για να χτίσουν τόσο προηγμένα πλοία. Και πήραμε την απόφαση να κατασκευαστούν φθηνότερα στη Γαλλία και να τα παραλάβουμε στην ώρα τους.

Θυμόμαστε την κατάσταση στην οποία μας παραδόθηκαν τα δύο Ναυπηγεία

Δεν είχε το Πολεμικό Ναυτικό να επισκευάσει, όχι να κατασκευάσει στα ναυπηγεία του. Αυτή είναι η κατάσταση που παραλάβαμε.

Έχω υποχρέωση να θωρακίσω την άμυνα της χώρας και για την εποχή που δεν θα είμαι πρωθυπουργός

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών θα έλεγε ότι αναμφίβολα η άμυνα της χώρας είναι ισχυρότερη. Εσείς δεν ήσασταν μέρος της προσπάθειας ήσασταν εθνική μειοψηφία.

Η Ελλάδα έχει αγοράσει Rafale, προχωρά η αναβάθμιση των Viper, έχουμε ήδη εκφράσει την διάθεσή μας να παραλάβουμε F-35 με ημερομηνία παραλαβής το 2028

Εμείς ψηφίσαμε σωστά την αναβάθμιση των Viper, εσείς δεν ψηφίσατε όταν ήρθε η σειρά σας

Τα Rafale πετούν ήδη υπερήφανα πάνω από τον ελληνικό ουρανό

Το είπε και ο ξάδελφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας

Για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα δεν ήταν αυτοσκοπός

Τον λόγο κ. Τσίπρα σας τον έγραψε ο κ. Καμμένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.