Μ.Κατρίνης: «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να συγκαλύπτει την υπόθεση με κάθε τρόπο»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των υποκλοπών

Μ.Κατρίνης: «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να συγκαλύπτει την υπόθεση με κάθε τρόπο»

Σε συνέντευξη προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, όπου μίλησε για το θέμα τον υποκλοπών στην χώρα και για τις μετεκλογικές συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι το κόμμα ακολουθεί αυτόνομη πορεία.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι εάν ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη πιθανόν τίποτα από όσα συζητούνται επί 4 μήνες να μην είχε γίνει γνωστό.

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να συγκαλύπτει την υπόθεση με κάθε τρόπο, αποτρέποντας μάρτυρες από το να μιλήσουν και απειλώντας με το «απόρρητο» όλους όσοι γνωρίζουν. Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε και κινείται απολύτως θεσμικά, επιδιώκοντας τη διαφάνεια για ένα κρίσιμο ζήτημα του κράτους δικαίου που καταδεικνύει και ένα σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Πρόσθεσε επίσης: «Θα πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζει ο πρωθυπουργός ότι υπάρχουν σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αρμόδια όργανα που διερευνούν την υπόθεση, χωρίς τα προσκόμματα που ο ίδιος και η κυβέρνηση του βάζουν. Και σε αυτά τα όργανα δεν έχει την πλειοψηφία η Νέα Δημοκρατία όπως εδώ, για να επιβάλει ομερτά και να αποφύγει τις πιθανές κυρώσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Έχουμε επιπλέον ξεκαθαρίσει ότι δεν προσφερόμαστε ως βολικός κυβερνητικός εταίρος, ούτε για τη ΝΔ, ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε δε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα εκπλήξει αρνητικά και τους δύο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.