ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

M.Παπαδημητρίου: «Είναι ενάντια στην πατρίδα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας»!

«Αν το κόμμα μου έφερνε τέτοια διάταξη δεν θα την ψήφιζα»

M.Παπαδημητρίου: «Είναι ενάντια στην πατρίδα να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας»!

Σε μία κυνική δήλωση προχώρησε ο «γαλάζιος» βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου σχετικά με το δράμα που ζουν και θα ζήσουν εκατομμύρια Έλληνες που θα δουν να χάνουν τα σπίτια τους για ένα «κομμάτι ψωμί» από τα funds.

«Εμένα και το δικό μου κόμμα να έφερνε απαγόρευση πλειστηριασμών με ένα νόμο κι ένα άρθρο θα έλεγα συγγνώμη δεν το ψηφίζω» δήλωσε με θράσος, μιλώντας στο Kontra. «Θα ήταν σαν να ψηφίζω εναντίον της πατρίδας μου, εναντίον των συμφερόντων της» υποστήριξε.

Ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε σαφώς με τα funds και τους servicers δηλαδή που βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια ανθρώπων που δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους αφού τα εισοδήματά τους έχουν εξαφανιστεί.

«Δεν έχει λογική αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας “σταματήστε τους πλειστηριασμούς με ΠΝΠ”» είπε. «Δεν γίνεται να ρίχνεις βόμβες στην οικονομία» συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η οικονομία μας, ενώ πατάει στα πόδια της γερά, δεν έχει τελειώσει με τα προβλήματά της. Το να πεις σταματάω τους πλειστηριασμούς είναι λάθος» υποστήριξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.