ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Παπαδημητρίου: «Οι Αμερικανοί είμαι βέβαιος ότι κάνουν παρακολουθήσεις στην Ελλάδα όπως και οι… Τούρκοι» (βίντεο)

Ξαναχτύπησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Μ.Παπαδημητρίου: «Οι Αμερικανοί είμαι βέβαιος ότι κάνουν παρακολουθήσεις στην Ελλάδα όπως και οι… Τούρκοι» (βίντεο)

Δεν πέρασε ούτε μία ημέρα από την χθεσινή πρωτοφανή παραδοχή στην οποία προχώρησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με την οποία δημόσια δήλωσε ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξαναχτύπησε!

Αυτή την φορά αναφερόμενος εκ νέου στο θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων είπε ότι «Οι Αμερικανοί είμαι βέβαιος ότι κάνουν παρακολουθήσεις στην Ελλάδα όπως και οι Τουρκοι».

Συγκεκριμένα είπε: «Πρέπει να το ξέρουν όλοι – και το ξέρουν – είναι πολλοί που κάνουν παρακολουθήσεις.

Οι Αμερικάνοι είμαι βέβαιος ότι κάνουν, οι Τούρκοι… Και στην Ελλάδα και παντού.

Τα κρατικά όργανα δίνουν μάχη να προστατευτούν τα τηλέφωνα όλων κι από τις εταιρείες, οι οποίες έχουν πολύ αυστηρούς περιορισμούς για το τι πρέπει να κάνουν και ελέγχονται γι’ αυτό»

«Η προστασία των πολιτών και των πολιτικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να είναι αυξημένη. Πρέπει να είμαστε όμως ρεαλιστές, πράγματα που δεν θέλει να μάθει κάποιος τα λες από κοντά, δεν τα λες από τα τηλέφωνα».

https://twitter.com/Marka2_/status/1552539192634261504

Φυσικά αν μας παρακολουθούν άπαντες οι Τούρκοι τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας. Αν μας παρακολουθούν οι Αμερικανοί εκτός από θέμα εθνικής ασφάλειας τίθεται και ζήτημα «αποικίας».

Δεν μπορεί μία ανεξάρτητη Δημοκρατία να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις επί μονίμου βάσεως με το αιτιολογικό ότι «όλοι παρακολουθούν» σα να είναι της «μόδας».

Σημειώνεται ότι χθες ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ήταν προσκεκλημένος σε εκπομπή του Kontra Channel όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να τοποθετηθεί για την απόπειρα «παγίδευσης» του κινητού του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη με το κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης Predator.

https://twitter.com/Marka2_/status/1552185484000067586

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο».

Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ): «Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;»

Σωκράτης Φάμελλος: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που μπορεί να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σωκράτης Φάμελλος: «Είναι μείζον θέμα. Παρακολουθείτε το τηλέφωνό μου; Σας ρωτάω, τι να προσέχω; Θέλω να ζω σε μία χώρα που έχει δημοκρατία. Αν δεν μπορείτε να το εξασφαλίσετε αυτό, δεν κάνετε για κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.