Μάριος Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το εμβόλιο υποχρεωτικό»! – Απλά όποιος δεν εμβολιάστηκε «εξαφανίστηκε»

Ηλικιωμένοι πλήρωναν πρόστιμα και υγειονομικοί μπήκαν σε αναστολή!

Μάριος Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το εμβόλιο υποχρεωτικό»! – Απλά όποιος δεν εμβολιάστηκε «εξαφανίστηκε»

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, είπε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό!

Κάποιος στην κυβέρνηση τους έχει πει πως επιχειρήματα επιπέδου Α’ Δημοτικού του τύπου «δεν σας αναγκάζουμε άμα θέλετε να μην εμβολιαστείτε πληρώστε πρόστιμο, rapid test κ.λ.π» εγκρίνονται από τη νοημοσύνη των πολιτών.

Αν συμμετείχατε εσείς στις εκλογές ποιο τίτλο κόμματος θα επιλέγατε για να εκφράσει τις πολιτικές σας θέσεις;

  • «Ελληνική Συμμαχία» (7%, 764 Votes)
  • «Γαλάζια Πατρίδα» (9%, 949 Votes)
  • «Συμμαχία για την Ελλάδα» (7%, 747 Votes)
  • «Ελεύθερη Ελλάδα» (34%, 3.644 Votes)
  • «Ενωμένοι Έλληνες» (42%, 4.533 Votes)
  • «Γαλάζιοι» (2%, 214 Votes)

Σύνολο ψήφων: 10.851

Loading ... Loading ...

Στην αρχή ναι, γιατί τότε πολλοί πολίτες θεωρούσαν πως τους βόλευε το αφήγημα αυτό, τώρα όμως που συνειδητοποιούν πως πρέπει να κάνουν συνεχώς δόσεις και μάλιστα και καινούριων εμβολίων που έρχονται, δεν τους αρέσει καθόλου η ιδέα.

Ειδικά όταν έχουν αυξηθεί κατά χιλιάδες οι θάνατοι με «απροσδιόριστες αιτίες» όπως αναφέρει και ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Γιατί λοιπόν έχουν συρθεί σε δικαστήρια άντρες της ΕΜΑΚ;

Όποιος υγειονομικός δεν το έκανε έχασε την θέση του (έχει μπει σε αναστολή επ’ αόριστον) και όποιος ηλικιωμένος άνω τον 60 δεν εμβολιαζόταν πλήρωνε μηνιαίο πρόστιμο!

Οι υπόλοιποι πλήρωναν από την τσέπη τους έως και 3 rapid test την εβδομάδα για να αποφύγουν το εμβολιασμό και με κοινωνική ζωή «μηδέν».

Εδώ αξίζει να προσθέσουμε ότι οι ανεμβολίαστοι λόγω των πολλαπλών rapid test έλεγχαν τον εαυτό τους τακτικά και πρόσεχαν πολύ περισσότερο να μη βρίσκονται σε σημεία όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να… «συχνάζει» ο ιός.

Αντίθετα οι εμβολιασμένοι που νόμιζαν, τους είχαν δώσει την εντύπωση, πως είναι «προστατευμένοι» από τον ιό, δεν γνώριζαν ούτε αν τον «έπιαναν» ούτε φυσικά αν τον μετέδιδαν.

Εν ολίγοις «εξαφάνισαν» κόσμο από την κοινωνία, ο οποίος υπέστη σοβαρά πλήγματα στην προσωπική, οικονομική και κοινωνική ζωή.

Να μην πούμε για τον διχασμό και την διαίρεση που προκλήθηκε στην κοινωνία (υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε πλέον λόγω αυτού του ζητήματος) είναι άλλη ιστορία που θα πρέπει και αυτή να ειπωθεί όπως πρέπει…

Η σχετική δήλωση έγινε μετά το 3:40 στο βίντεο που ακολουθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.