ΜέΡΑ25: «Η διαχείριση της πανδημίας & το εμβολιαστικό πρόγραμμα πηγαίνει διαρκώς από το κακό στο χειρότερο»

ΜέΡΑ25: «Η διαχείριση της πανδημίας & το εμβολιαστικό πρόγραμμα πηγαίνει διαρκώς από το κακό στο χειρότερο»

Το ΜέΡΑ25, με ανακοίνωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «η διαχείριση της πανδημίας και το εμβολιαστικό πρόγραμμα πηγαίνει διαρκώς από το κακό στο χειρότερο», επειδή «η κυβέρνηση συνεχίζει να επιλέγει την ανόητη μορφή του αυταρχισμού που χτυπάει ακόμα περισσότερο τον εμβολιασμό, αντί να αγκαλιάσει μια πραγματικά προοδευτική και ανθρώπινη στρατηγική απέναντι στους ανεμβολίαστους».

Θέση του ΜέΡΑ25 είναι ότι μόνο μέσα από την πειθώ και τον σεβασμό μπορεί η μεγάλη μερίδα των ανεμβολίαστων να πειστεί και προσθέτει ότι «ωστόσο ναρκοθετείται κάθε τέτοια προσπάθεια, όταν με μπροστάρηδες τους κ. Πλεύρη και Γεωργιάδη (αν και δεν έχει σχετικό χαρτοφυλάκιο), υιοθετείται η εκβιαστική λογική ώστε τελικά να αυξάνεται το διχαστικό κλίμα και να προωθείται ο κοινωνικός αυτοματισμός».

Το ΜέΡΑ25 σημειώνει επίσης, ότι «οι παραιτήσεις στον ΕΟΔΥ, τα αντιφατικά μηνύματα για τις παρελάσεις, οι ακατανόητες απαγορεύσεις της μουσικής και το άνοιγμα σχολείων και πανεπιστημίων χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά δεν βοηθούν την απόδραση μας από την τραγωδία της πανδημίας, μια τραγωδία για την διαχείριση της οποίας φέρουν βαρύτατες ευθύνες οι επιτελάρχες της Μητσοτάκης ΑΕ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.