ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γ.Βαρουφάκης: «Τιμούμε το Πολυτεχνείο γιατί τιμούμε το μέλλον της νεολαίας μας»

«Η Ελλάδα εντοιχίζεται μέσα στην χρεοδουλοπαροικία της οποίας τα τείχη υψώνονται καθημερινά»

Γ.Βαρουφάκης: «Τιμούμε το Πολυτεχνείο γιατί τιμούμε το μέλλον της νεολαίας μας»

«Τιμούμε το Πολυτεχνείο γιατί τιμούμε το μέλλον της νεολαίας μας», δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, από το Πολυτεχνείο.

«Όταν οι ελεύθεροι πολιορκημένοι του Πολυτεχνείου έγραφαν εδώ από έξω στην πύλη “έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ” πού να φαντάζονταν ότι σχεδόν μισό αιώνα μετά το ΝΑΤΟ θα προωθούσε ένα μακελειό στην Ουκρανία μαζί με τον Πούτιν, η Ελλάδα μας, η Αλεξανδρούπολή μας θα ήταν άλλο ένα “πεδίο βολής φθηνό στο οποίο ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι”, ένα ορμητήριο των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων του αμερικανικού στρατού, το σύνθημα “Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία” θα ήταν τόσο επίκαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Ψωμί στη δεκαετία του ’90, του 2000, σκεφθήκαμε ότι τουλάχιστον αυτό είχε κατακτηθεί, σήμερα λόγω της αισχροκέρδειας των σουπερμαρκετάδων, της ολιγαρχίας έγινε πάλι ζητούμενο. Η Παιδεία λόγω της Κεραμέως και του υπαρκτού Μητσοτακισμού απομακρύνεται καθημερινά από τη μεγάλη πλειοψηφία της νεολαίας και βεβαίως η Ελευθερία το μόνιμο, το πιο σημαντικό ζητούμενο συρρικνώνεται, η Ελλάδα εντοιχίζεται μέσα στην χρεοδουλοπαροικία της οποίας τα τείχη υψώνονται καθημερινά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.