ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κ.Γρηγοριάδης: «Αλαφούζος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης λένε εμάς “Πουτινάκια” & πλουτίζουν με ρωσικό πετρέλαιο»

Καταιγιστική ομιλία από τον Κ.Γρηγοριάδη

Κ.Γρηγοριάδης: «Αλαφούζος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης λένε εμάς “Πουτινάκια” & πλουτίζουν με ρωσικό πετρέλαιο»

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 σε μια καταιγιστική του ομιλία στη Βουλή κατονόμασε τους τρείς μεγαλύτερους εφοπλιστές και καναλάρχες της χώρας για το ρόλο που παίζουν στην χρηματοδότηση των πολεμικών επιχειρήσεων της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας.

 «Αυτά τα καθάρματα, που τολμούν να εγκαλούν εμάς για “Πουτινάκια”, πλουτίζουν από το αίμα γυναικόπαιδων αμάχων. Αυτοί εμπορεύονται το πετρέλαιο, ο κύριος Αλαφούζος, o κύριος Μαρινάκης και ο κύριος Βαρδινογιάννης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης επεσήμανε ότι μετά την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία το 50% του ρωσικού πετρελαίου διακινείται δια θαλάσσης από δεξαμενόπλοια Ελλήνων εφοπλιστών. Παρόλα αυτά, όπως εξήγησε ο ίδιος, τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν οι εφοπλιστές κατηγορούν ως «πουτινίτσες» όσους τολμούν να ασκήσουν κριτική στην πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.