ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κλέων Γρηγοριάδης: Πώς σχολίασαν τα social media το… στριπτίζ εν μέσω τηλεδιάσκεψης

Ιδεολογική... διάσταση έδωσε στο «ατυχές γεγονός» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25

Κλέων Γρηγοριάδης: Πώς σχολίασαν τα social media το… στριπτίζ εν μέσω τηλεδιάσκεψης

Ο Κλέων Γρηγοριάδης άθελά του εμφανίστηκε με… ακατάλληλη αμφίεση σε συνεδρίαση της Βουλής, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω του συστήματος webex.

Το απρόοπτο «στριπτίζ» του Κλέωνος Γρηγοριάδης σχολιάστηκε όπως ήταν φυσικό ποικιλοτρόπως σε πλήθος tweet, τα περισσότερα των οποίων κινήθηκαν σε τόνους θαυμασμού για την ακομπλεξάριστη τόλμη του νυν πολιτικού και πρώην ηθοποιού.

Ακολουθεί σταχυολόγηση των πιο χαρακτηριστικών Tweet γύρω από το ημίγυμνο πέρασμα του κ. Γρηγοριάδη από την κάμερα:

No bra day ο Κλέων.

Βγάζει γούστα ο Κλέων

Ο σύντροφος Κλέων έκανε στριπτίζ, εσύ;

Πέταξε τα πουκάμισα ο Κλεων σαν άλλος Ρουβάς και οι τουιτεράδες, αυτή η σπουδαία μάζα, ουρλιάζει με έκσταση από κάτω.

Κλέων, σε κάνω size B, δηλαδή έχεις προσόντα αλλά δέν τα αναδεικνύεις, όπως κάτι άλλες συντρόφισσες. Είσαι αγνός και σεμνός, όχι όπως κάποιες σουρτούκες.

Καλά έκανες Κλέων, κανονικά έπρεπε να ρίξεις και ένα μπάνιο εκεί μέσα…

Θεωρω οτι η σημερινη φαση με τον Κλέων ειχε στοχεύσει και σύντομα θα εχει αποτελέσματα στις εγγραφες νεων μελων .

Όταν αποφασίζει ο Κλέων να γδυθεί, πιστεύεις πως θα ήταν απαραίτητη η συναίνεση της Απατζίδου ή… έχουν λόγους που φεύγουν οι γυναίκες απ’ το κόμμα;

Αχχααχχαχχαχαα Βγάλτα όλα!

Έβαλε το χέρι της πάνω στο καλύτερο ρε γαμώτο και είδαμε την κορμάρα του Κλέων.

Το ήθος και η ποιότητα της Αριστεράς, πάντα θα με εκπλήσσει.

Γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Βουλη. Η βουλευτής Μαρία Απατζιδη συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη της Βουλης. Μπαίνει ο Κλόουν Γρηγοριαδης και γδύνεται σαν να μην τρέχει τίποτα.

Τα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Βουλή, δεν είναι γραφεία κόμματος. Είναι θάλαμος ψυχιατρικής κλινικής. Όλοι για δέσιμο.

https://twitter.com/PanosPsgr/status/1600592305378951168?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1600592305378951168%7Ctwgr%5Ec9428922a75250c4a074786fad3b8f7c0565d348%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1316029%2Fklaiei-to-twitter-me-to-striptiz-tou-kleonos-grigoriadi%2F

Ο άλλος ο Κλέων τι κι αν μιλάει η συνάδελφος του; Γραμμένη την έχει. Ας αλλάξουμε και ρούχα λέει.

Ρε τον Κλέων και στριπτίζ live ο κερατάς χαχαχχα

Νόμιζες πως ήσουν στο καμαρίνι σου και η κοπελιά που ήταν μπροστά η μακιγιέζ σου; Σεβασμός στη συνάδελφο σου άξιος για θαυμασμό. #Μερα25 #Κλεων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ιδρώνει τη φανέλα ο Κλέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.