ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μετά το βύθισμα των Apache-Kiowa ήρθε & το «βύθισμα» της συζύγου του Α/ΓΕΕΘΑ: «Πάτωσε» με τον συνδυασμό του Ν.Χαραδαλιά

«Πλήρωσε» την αντιδημοφιλία του συζύγου της

Μετά το βύθισμα των Apache-Kiowa ήρθε & το «βύθισμα» της συζύγου του Α/ΓΕΕΘΑ: «Πάτωσε» με τον συνδυασμό του Ν.Χαραδαλιά

Μία λεπτομέρεια η οποία έχει τη δική της σημασία : Η σύζυγος του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου, Άννα Μαρία Τσικρικώνη Φλώρου, η οποία προαλειφόταν μάλιστα για υποψήφια βουλευτής σύμφωνα με όσα γράφονταν προεκλογικά, τελικά πάτωσε στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά!

Παρ’ όλη την προσπάθεια του Α/ΓΕΕΘΑ να εκλέξει την σύζυγό του η αποτυχία αυτή πλήττει και αποδομεί κυρίως τον ίδιο, καθώς φαίνεται πως ο κόσμος δεν ξέχασε τι έγινε, στην Λιβύη, στο Στεφανοβίκειο και στη Νέα Αγχίαλο με δική του αποκλειστική ευθύνη.

Καθόσον ο συνδυασμός του Νίκου Χαρδαλιά εξελέγη από την πρώτη Κυριακή στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και γιατί ο συνδυασμός του οποίου ήταν δημοτική σύμβουλος, με μακρά θητεία, στο δήμο Παπάγου-Χολαργού επανεξελέγη τη δεύτερη Κυριακή, με αποτέλεσμα να χάσει και τη θέση της στο εν λόγω δημοτικό συμβούλιο.

Η μη εκλογή της  χρεώνεται στην πολύ χαμηλή δημοφιλία του  Α/ΓΕΕΘΑ για τις προαναφερθέντες τραγωδίες-καταστροφές αλλά και του κλίματος τοξικότητας στο Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, και η μελλοντική της κάθοδο σε εθνικές εκλογές καθίσταται εξαιρετικά αβέβαιη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.