Μια ειλικρινής απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Α.Πάτση για τις κομπίνες με τα δάνεια θα μπορούσε να ήταν αυτή: «Αγαπητοί συμπολίτες μου…»

Δήλωσε ότι κρατά την έδρα

Μια ειλικρινής απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Α.Πάτση για τις κομπίνες με τα δάνεια θα μπορούσε να ήταν αυτή: «Αγαπητοί συμπολίτες μου…»

«Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω Βουλευτής σας. Για μα…. με περάσατε να αφήσω την βουλευτική έδρα; Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρεας. Το γνωστό λαμ… που ξέρατε και παρόλα αυτά με ψηφίσατε για να σας κάνω εκδουλεύσεις. Να αρπάξετε και εσείς κανα ψίχουλο από το φαγοπότι.

Ευτυχώς που με βγάλατε βουλευτή, γιατί πως αλλιώς θα ήμουν μέσα στα κόλπα με τις εισπρακτικές και τις οφ-σορ;

Για αυτό έβαλα τον γιό μου συντονιστή της θεματικής ενότητας της ΝΔ “Μη Εξυπηρετούμενα Επιχειρηματικά Δάνεια”

Επίσης επειδή μπορούσα, έφαγα και 19.800 ευρω από τα ΕΛΤΑ για να εκδικάσω μια προσωρινή διαταγή, η οποια χρεωνεται 300 ευρω από έναν απλό δικηγόρο.

Μην νομίζετε όμως πως είμαι κανας άπληστος γύφτος που δουλέβει για λίγα ψωροχιλιάρικα.

Αν ανατρέξετε στη Διαύγεια, θα βρείτε το όνομα μου να περιλαμβάνεται σε 27 συμβάσεις με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για «δουλειές» που ανέρχονται σε 821.877 ευρώ.

Και πόσα άλλα που δεν γνωρίζετε ακόμα!

Αγαπητοί ψηφοφόροι μου, το θέμα έχει πάρει αδικαιολόγητες διαστάσεις.

Εγώ εξάλλου χρησιμοποιούσα ευρώ. Τι είμαι; Κανάς απατεώνας που διακινεί Bitcoin;

Σας ευχαριστώ θερμά.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Αυτό ναι. Αυτό θα ήταν μια πραγματικά ΤΙΜΙΑ απάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.