ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φωτιά στην Πάτρα: Κάτοικος ξεσπά σε τηλεοπτικό κανάλι επειδή δεν ενημέρωσαν ότι κινδυνεύουν! (βίντεο)

Φωτιά στην Πάτρα: Κάτοικος ξεσπά σε τηλεοπτικό κανάλι επειδή δεν ενημέρωσαν ότι κινδυνεύουν! (βίντεο)

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των οικισμών στην Πάτρα για την αδιαφορία που επέδειξε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, χθες το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ξέσπασε νέο μέτωπο φωτιάς.

«Τι ώρα ήρθαν και ποιον ειδοποιήσαν να φύγει από δω; Πήρα τα παιδιά και την συμπεθέρα που που βγήκαν έξω με τα πόδια. Ξυπόλητα τα παιδιά! Ήρθε κανείς να μας ειδοποιήσει ότι έπιασε φωτιά να φύγουμε; Δεν ήρθε κανένας να ειδοποιήσει! Ούτε μήνυμα ήρθε ούτε τίποτα. Ούτε ήρθε κανένας να μας πει που θα κοιμηθούμε το βράδυ! Η Πολιτική Προστασία δεν ειδοποίησε για τίποτα!» δήλωσε οργισμένος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης επιχείρησε εξόφθαλμα να δικαιολογήσει την Πολιτική Προστασία αναφέροντας ότι «όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η φωτιά εξαπλώθηκε από τα δέντρα και τα κουκουνάρια. Ήταν πολύ σύντομος ο χρόνος. «Για το 112 επειδή το λέμε και το ξαναλέμε, δεν στέλνεται σε όλες τις περιπτώσεις πυρκαγιών» δήλωσε δικαιολογώντας την Πολιτική Προστασία που δεν ειδοποίησε τους κατοίκους να αφήσουν τα σπίτια τους, τα οποία κινδύνευαν από τη φωτιά!

https://twitter.com/i/status/1420681567123410947

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.