«Εφυγε» ο συνεργάτης του pronews.gr και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Νίκος Χειλαδάκης…

«Εφυγε» ο συνεργάτης του pronews.gr και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Νίκος Χειλαδάκης…

Άφησε πριν λίγες ώρες την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο ο δημοσιογράφος, διεθνολόγος, συγγραφέας, και συνεργάτης του pronews.gr και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, Νίκος Χειλαδάκης.

Την είδηση ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης με ανάρτηση στο facebook αναφέροντας: «Αντίο φίλε Νίκο… δεν προλάβαμε… πολύ κρίμα… Μας άφησες να αγωνιστούμε μόνοι μας, αλλά θα μας καθοδηγείς από εκεί ψηλά! Άφησες μεγάλη παρακαταθήκη αγωνιστή Νίκο! Δύναμη στην οικογένειά σου… Ολόψυχα συλλυπητήρια… Καλό Παράδεισο.»

Ο Νίκος Χειλαδάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας στο Παρίσι.

Πέραν των εκατοντάδων άρθρων που έχει γράψει σε εφημερίδες και περιοδικά (pronews.gr, Έθνος, Αγγελιοφόρος, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ κλπ) και τη συνεργασία του με ειδησεογραφικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε θέματα σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, έχει συγγράψει αρκετές μελέτες.

Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου έχει εκδώσει αρκετές μελέτες του γύρω από τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος.

Παρακολουθεί ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον τουρκικό και διεθνή τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο και έχει ασχοληθεί με διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Έχει εκδώσει τα βιβλία: «Η εμφάνιση των Τούρκων: Μια απάντηση στον Τουργκούτ Οζάλ», «Φάκελος Οτσαλάν» και «Τουρκία: Ένας πονηρός διπλωμάτης», «Μυστική Τουρκία».

To τελευταίο του άρθρο δημοσιεύθηκε μόλις πριν δύο ημέρες στο pronews.gr με τίτλο «Ο Ερντογάν καταρρέει οικονομικά αλλά οι εξαγωγές τους αυξήθηκαν 35% σε 3,5 χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Μεγάλος Έλληνας πατριώτης! Από τους λίγους που είχαν απομείνει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.