ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Α.Πορτοσάλτε στεναχωρημένος με τους ιδιώτες που εκμεταλλεύονται τρένα και Αττική Οδό

Ο Α.Πορτοσάλτε στεναχωρημένος με τους ιδιώτες που εκμεταλλεύονται τρένα και Αττική Οδό

Ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, στεναχωρήθηκε από την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και το φιάσκο των παραχωρησιούχων που έχουν αναλάβει κρίσιμες υποδομές της χώρας όπως το σιδηροδρομικό δίκτυο και την Αττική Οδό.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που όπως είπε παίρνει και πολλά μηνύματα ακροατών, αντιλαμβάνεται ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία, ο «άσος» της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης απέναντι στο «κακό Δημόσιο», κατέρρευσε υπό το βάρος του χιονιού, αποκαλύπτοντας τη φούσκα της ιδιωτικοποίησης κρίσιμων υποδομών της χώρας.

Και η κατάρρευση των ιδιωτών που εκμεταλλεύονται υποδομές του δημοσίου ήταν διπλή αφού χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρήθηκαν για, σχεδόν, μια ημέρα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, στον Προαστιακό αλλά και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter αφήνοντας και αιχμές κατά της κυβέρνησης που δεν πήρε μαθήματα από τις προηγούμενες κακοκαιρίες για τη διαχείριση των κρίσεων.

«Κρίμα, τόσο ο ιδιωτικός Προαστιακός, όσο κ η ιδιωτική Αττική Οδός «σκοτεινιάζουν» την αντίληψη για τον ιδιωτικό τομέα. Άντε, τώρα, να μιλάμε για ΣΔΙΤ! Τελικά, με το ρεύμα, τους Δήμους, τα κλαδιά κ τα καλώδια, από το περυσινό πάθημα έμεινε κάτι σαν μάθημα; Δυστυχώς..».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.