ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

24ωρη απεργία την επόμενη εβδομάδα από την ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει πως στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και του συνδικαλιστικού κινήματος

24ωρη απεργία την επόμενη εβδομάδα από την ΕΣΗΕΑ

Με την απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μαρτίου να έχει λάβει διαστάσεις γενικής απεργίας, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κάλεσε, με ανακοίνωσή του, όσους εργαζόμενους δεν δουλεύουν να συμμετάσχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο ενώ ανακοίνωσε πως πρόκειται να κηρύξει 24ωρη απεργία εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σε σχέση με τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 8/3 η ΕΣΗΕΑ αναφέρει: «οι δημοσιογράφοι της Αθήνας ενώνουν τη φωνή τους με την ελληνική κοινωνία και το συνδικαλιστικό κίνημα. Με όσα μέσα διαθέτουν, υπηρετούν με τη δουλειά τους, το πάνδημο αίτημα της απεργιακής κινητοποίησης της 8ης Μαρτίου, να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Η ενημέρωση προέχει, σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Είμαστε στο πλευρό όλων όσοι αγωνίζονται. Θα συμβάλλουμε με τη δουλειά μας ώστε να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθούν ευθύνες».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ αλλά και στις αίθουσες σύνταξης των εφημερίδων, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και των ενημερωτικών ιστοσελίδων, να απαιτήσουν την μέγιστη κάλυψη της κινητοποίησης και των αιτημάτων της. Τους καλούμε να εξακολουθήσουν, να παλεύουν για την αποκάλυψη όλων των παραμέτρων που οδήγησαν στην τραγωδία που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ΕΣΗΕΑ σημειώνει πως «Τα ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν την απόλυτη ευθύνη για την ιεράρχηση και την προβολή της επικαιρότητας, κρίνονται καθημερινά. Η συντριπτική πλειονότητα των δημοσιογράφων εργάζονται σκληρά προσπαθώντας να τιμούν την αποστολή τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που δεν εργάζονται εκείνες τις ώρες, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12.30. Να δώσουμε δυναμικό παρόν με το πανό της ΕΣΗΕΑ. Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.