Γ.Τράγκας: «Ο Α.Τσίπρας επιδιώκει την συρρίκνωση της Ελλάδας και αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια»

Γ.Τράγκας: «Ο Α.Τσίπρας επιδιώκει την συρρίκνωση της Ελλάδας και αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολικά 90.1 Fm, στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως σχεδιάζει συρρίκνωση της Ελλάδας και αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Θα πάρει βραβείο στο Μόναχο, μισό-μισό με τον Ζάεφ γιατί υλοποίησαν τα σχέδια των Γερμανών με την υπογραφή της συμφωνίας της Λίμνης. Θα πάρει το βραβείο της προδοσίας και θα φιλήσει σταυρωτά την Μέρκελ. Έτσι γίνεται πάντα με τους Τσολάκογλου. Στην αρχή είναι εναντίον σε όλα και στο τέλος αποκαλύπτονται πόσο προδότες και μειοδότες είναι, όταν από τη θέση που είχαν αρχικά, μετά έχουν κινηθεί με αστρονομική ταχύτητα έτη φωτός μακριά.

Λέγεται και γράφεται ότι πάμε για εκλογές τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 26 Μάιου. Όλες μαζί εθνικές, ευρωεκλογές και τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει για τη νέα κυβέρνηση και διοίκηση του μνημονικού προτεκτοράτου, της ελεγχόμενης Ελλάδας. Εγκαλούμεθα να λάβουμε μέρος σε ένα στημένο εκλογικό παιχνίδι με σημαδεμένα τραπουλόχαρτά.

Ανάμεσα σε δύο μνημονιακά παιδιά. Τον μειοδότη Τσίπρα και τον γερμανόφωνο Μητσοτάκη. Εγκαλούμεθα να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 κόμματα που εδώ και 8.5 χρόνια συναγωνίζονται με πάθος και αφοσίωση ποιο θα εξυπηρετήσει περισσότερο την υλοποίηση του μνημονίου και τις προσταγές του Βερολίνου. Αυτή είναι η επώδυνη αλήθεια. »

Ο Γιώργος Τράγκας συνέχισε λέγοντας:

«Μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας, μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ακούτε καθημερινά τον Τσίπρα να υπόσχεται πλέον λαγούς με τεράστια πετραχήλια. Ακούτε και την αντιπολίτευση, να τονίζει ότι θα κάνει την διαφορά, χωρίς να λέει ή να πείθει το ποια είναι αυτή η διαφορά. Το μνημόνιο είναι σύμφωνο κατοχής, είναι σύμφωνο εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας. Όσα λένε και οι δύο είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, όλων των κατοίκων. Δουλεύουν για τους Γερμανούς, τις τράπεζες και κυρίως με την δική τους υποταγή δουλεύουν για τα σχέδια και τη συρρίκνωση της Ελλάδας και την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.

Ο ηγέτης της Αριστεράς, οι «Τσολάκογλου της Αριστεράς», ο «Ιωαννίδης» των Πρεσπών, σε δηλώσεις του επευφημούσε την απαράμιλλή λογική των Γερμανών. Όπως αποδείχτηκε ήταν αυτή που έστειλε μισό εκατ. Έλληνες στο εξωτερικό, ήταν αυτή που ήθελε την αναγνώριση των Σκοπίων, που μείωσε το προσδοκώμενο ζωής των Ελλήνων, που ήθελε μαριονέτα τον Τσίπρα και στην αντιπολίτευση γερμανόφωνους. Παίρνει βραβείο για την προδοσία. Όταν η Μέρκελ εγκωμιάζει τον Τσίπρα, ολόκληρη η Ελλάδα φωνάζει προδότη!

Όλα όσα ακούτε να υπόσχονται είναι μασημένη κυβερνητική τροφή για ιθαγενείς. Κινούνται ως μαριονέτες με νήματα στην πλάτη από την κ. Μέρκελ. Το παιχνίδι ρυθμίζεται απευθείας από την καγκελαρία. Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται στρατηγικά για την περιοχή. Δουλεύουν παλαιά σχέδια σε βάρος της Ελλάδας και υπερ της Τουρκίας. Όσο αναφορά το προτεκτοράτο που ζούμε, σιγά-σιγά αποκαλύπτεται. Το χειρότερο είναι η άθλια εικόνα της χώρας και ότι συνεχίζεται η εθνική ταπείνωση με τον Τσίπρα να είναι κολλημένος στην καρέκλα.»

Στη συνέχεια δεν άφησε ασχολίαστη την κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Γιάνη Βαρουφάκη ξεδιπλώνοντας το παρασκήνιο των συζητήσεων του 2015.

Συγκεκριμένα υποστήριξε:

«Ο Βαρουφάκης διέψευσε όσα λέει ο Καμμένος και μίλησε ως «αστροφυσικός» για ένα παράλληλο σύμπαν. Ο Καμμένος έχει ακούσει ότι ήταν άνθρωπος του Σόρος. Άραγε έλεγε ψέματα ο Καμμένος; Μα ο ίδιος ο Βαρουφάκης δεν αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι τον πήρε ο ίδιος ο Σόρος τηλέφωνο και δεν είχε πει ότι δούλευε για ένα διάστημα με τον Γκρούγκμαν για τον Σόρος;

Ο Καμμένος πάντα μου έλεγε σε δεκάδες συναντήσεις ότι ο Βαρουφάκης παίζει άσχημα παιχνίδια και ότι έχει τοποθετεί από το Σόρος στην κυβέρνηση. Επίσης μου έλεγε ότι παίζει παιχνίδια που ευνοούν τον Σόιμπλε.

Εκεί στις Βρυξέλλες είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας κάλεσε τον Καμμένο, που πήρε μαζί του τον πρέσβη τον έμπειρο τον Καραγιάννη, και πήγε στο ξενοδοχείο Λοτέλ. Εκεί ο Καμμένος φοβήθηκε ότι παρακολουθείτο η ομάδα των Ελλήνων, και τους πήρε και τους πήγε σε ένα υπόγειο ελληνικής ταβέρνας όπου φτιάχτηκαν οι προτάσεις με τη συμβολή των Γάλλων. Στη συνέχεια φώναξαν τον Βαρουφάκη και του είπαν αλλιώς είναι οι προτάσεις αλλιώς φεύγεις.»

Τέλος, από τα βέλη του Γιώργου Τράγκα δεν γλίτωσε ούτε ο Τζανακόπουλος και οι δηλώσεις του περί μη εξαγορά βουλευτών, τονίζοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και για προδοσία μίλησε ο Καμμένος στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ αλλά είπε και για εξαγορά των βουλευτών, με το τελευταίο να διήγειρε τον Τζανακόπουλο. Δεν υπήρχε εξαγορά βουλευτών όπως υποστήριξε ο Καμμένος, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Οι «Ανδρουτσόπουλοι της Αριστεράς», ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» εξαγόρασε βουλευτές με ανταλλάγματα. Τέρενς Σπένσερ Νίκολας Κουίκ, αριστερός, κρυπτοκουμμουνιστής, το παιδί που έπαιρνε συνεντεύξεις του Ασλανίδη.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.