ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Αυτιάς: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις» (βίντεο)

Γ.Αυτιάς: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις» (βίντεο)

Στο γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές με τη ΝΔ αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Αυτιάς μεταφέροντας για άλλη μια φορά την πικρία του.

Με αφορμή την παρουσία στην εκπομπή του της υποψηψίας με τη Νέα Δημοκρατία Σοφίας Νικολάου, ο Γιώργος Αυτιάς αρχικά εξέφρασε την ευχή του σε όσους κατεβαίνουν υποψήφιοι.

«Εμείς δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις» συνέχισε ο δημοσιογράφος με την κάμερα να κάνει κοντινό στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι μετρήσεις του έδιναν 500.000 σταυρούς από όλη την Ελλάδα και όπως είπε «ήταν μεγάλο βάρος και δεν το αντέξανε, θέλανε χαμηλά τη μπάλα».

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Αυτίας ευχήθηκε «ό,τι το καλύτερο για κάθε υποψήφιο» για να κλείσει την αναφορά στο πρόσωπό του με το υπονοούμενο «να ξέρουν μερικοί ότι το “σταύρωσον-σταύρωσον” της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα 24ωρα από την Κυριακή της Ανάστασης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.