ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κατά τον ΑΝΤ1 η Μυρτώ που κακοποιήθηκε & πολτοποιήθηκε το κεφάλι της από Πακιστανό «Bίωσε την άσχημη πλευρά της ζωής»

Κατά τον ΑΝΤ1 η Μυρτώ που κακοποιήθηκε & πολτοποιήθηκε το κεφάλι της από Πακιστανό «Bίωσε την άσχημη πλευρά της ζωής»

«Bίωσε την άσχημη πλευρά της ζωής», είπε ο σπίκερ του ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για την Μυρτώ, την έφηβη που το καλοκαίρι του 2012, σε ηλικία 15 ετών, κακοποιήθηκε και πολτοποιήθηκε το κεφάλι της από τον Πακιστανό βιαστή της Αχμέτ Βακάς στην Πάρο με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτη, αφού γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο.

Η παρουσία της στον αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ έδειξε το «Μεγαλείο του αθλητισμού» κατά τον σπίκερ του ΑΝΤ1. Λάθος! Εδειξε ότι εσείς δεν πρέπει να κρατάτε μικρόφωνο και δεν πρέπει να μεταδίδονται τέτοιες αναίσχυντες παραμορφώσεις της αλήθειας.

Οχι, κύριοι του ΑΝΤ1. Η «άσχημη πλευρά της ζωής» δεν είναι να σε βιάζουν Πακιστανοί, ούτε να σου πολτοποιούν το κεφάλι.

Αυτό θα λέγατε αν ήταν η αδελφή σας ή η μάνα σας; Οτι «βίωσαν την άσχημη πλευρά της ζωής»;

Αυτό είναι κτηνωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μάλιστα κτηνωδία για την οποία εκτός από τον ένοχο, υπάρχουν και συνένοχοι. Αυτοί που επέτρεψαν στον Αχμέτ Βακάς να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, να θεωρηθεί «μετανάστης» και να του επιτραπεί να εργάζεται, αν και παράνομος, στην χώρα αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.