ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγελαφικό περιστατικό: Δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στην ΕΡΤ… κλέβουν χαρτιά υγείας (φωτο)

Τραγελαφικό περιστατικό: Δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στην ΕΡΤ… κλέβουν χαρτιά υγείας (φωτο)

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κάποιος κλέβει τα χαρτιά υγείας από τις τουαλέτες, όπως προκύπτει από την ανάρτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Κοτταρίδη στο facebook.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγονται ή γράφονται τραγελαφικά περιστατικά για την ΕΡΤ, ωστόσο η εικόνα που ανέβασε στο facebook ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής προκαλεί απορία, αλλά και γέλια.

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης ανέβασε μία εικόνα, η οποία προφανώς είναι από πόρτα σε τουαλέτες του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Το μήνυμα στην πόρτα αναφέρει και το γεγονός της κλοπής του χαρτιού υγείας, αλλά και ότι έχει εντοπιστεί ο δράστης!

«Ο ξεφτιλισμένος που κλέβει ρολά υγείας, έχει εντοπισθεί. Να προσέχει»


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.