ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι δύο προβληματισμοί για την πρεμιέρα του MEGA

Αυτοί είναι οι δύο προβληματισμοί για την πρεμιέρα του MEGA

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συσκέψεις προκειμένου να βγει και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα το Mega. Μάλιστα, από το «τραπέζι» δε λείπουν και οι προβληματισμοί, όχι μόνο για την ημέρα αλλά και για την ώρα της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερη ημερομηνία που διακινείται στους διαδρόμους της Συγγρού είναι η Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση για την ακριβή ώρα.

Τα δύο σενάρια που εξετάζονται είναι νωρίς το πρωί ή την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως έγινε και το 1989 με την τότε έναρξη και την πρώτη “καλησπέρα” από τη Λιάνα Κανέλλη. Οι συμβολισμοί, βέβαια, τότε ήταν άλλοι και το δελτίο επελέγη καθώς σηματοδοτούσε το σπάσιμο του κρατικού μονοπωλίου στην ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η εκδοχή της πρεμιέρας του Mega με δελτίο έχει και πρόσφατο προηγούμενο, καθώς τον τρόπο αυτόν επέλεξε πέρυσι και το Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.