ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Γκουριώτης: «Πρέπει να γνωρίζουν όσοι προτίθενται να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα ότι ή θα συλληφθούν ή θα βληθούν»

Τ.Γκουριώτης: «Πρέπει να γνωρίζουν όσοι προτίθενται να εισέλθουν  παράνομα στην Ελλάδα ότι ή θα συλληφθούν ή θα βληθούν»

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό παγκοσμίως ότι η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον «ξέφραγο αμπέλι» για να μπαίνουν στην χώρα, όποιοι θέλουν και όπως θέλουν και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με όρους πειστικής επικοινωνιακής προπαγάνδας.

Πρέπει όσοι έρθουν παρανόμως στην χώρα να έχουν τέτοια αντιμετώπιση που να αποθαρρύνει άλλους να πράξουν το ίδιο. Πρέπει να υπάρχει κόστος στην παράνομη είσοδο. Να γνωρίζουν ότι η φυλάκιση θα είναι το μικρότερο κόστος, το μεγαλύτερο θα είναι να βληθούν κατά την προσπάθεια εισόδου.

Όπως δήλωσε χθες στην εκπομπή του Vergina TV «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης «πρόκειται για έναν πόλεμο προπαγάνδας, πρέπει να αντιληφθούν ότι αν έρθουν εδώ θα τους υποδεχθούμε με πυροβολισμούς»

«Δεν θα τους υποδεχθούμε με ανοιχτή αγκαλιά. Μόνο αυτό καταλαβαίνουν αυτοί. Διαφωνώ ριζικά με τον χαρακτηρισμό πρόσφυγες, δεν υπάρχει πρόσφυγας, πρόσφυγας είναι αυτός που πηγαίνει στην πρώτη χώρα φιλοξενίας, όλοι οι άλλοι είναι μετανάστες μεταξύ των οποίων και οι Σύροι οι οποίοι πλέον είναι ελάχιστοι.

Αλλά και αυτοί από την στιγμή που επιχειρούν να εισέλθουν από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι παράνομοι μετανάστες. Όλοι λοιπόν συλλήβδην πρέπει να αντιμετωπιστούν ως παράνομοι.

Παράνομα εισερχόμενοι στο ελληνικό έδαφος ή στα ελληνικά χωρικά ύδατα και πρέπει να αντιμετωπιστούν ως παράνομοι. Σύλληψη, όπως αντιμετωπιζόντουσαν μέχρι το 2015. Σύλληψη, δικαστήριο και εγκλεισμός σε κέντρο. Και αυτό να επικοινωνηθεί παντού.

Όπως επίσης πρέπει να επικοινωνηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ο ρόλος της Εθνοφυλακής. Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι όποιος εισέλθει εντός ελληνικού εδάφους θα βληθεί και στην καλύτερη περίπτωση θα συλληφθεί.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.