Γ.Τράγκας: «Κ.Μητσοτάκη, κυβερνάτε εσείς ή ο Τσιόδρας; – Δεν θα κερδίσετε διπλές εκλογές για να επιβάλλετε μνημόνια»

Γ.Τράγκας: «Κ.Μητσοτάκη, κυβερνάτε εσείς ή ο Τσιόδρας; – Δεν θα κερδίσετε διπλές εκλογές για να επιβάλλετε μνημόνια»

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Τράγκας τα είπε «έξω από τα δόντια», σχετικά με τις οικονομικά «θανατηφόρες» απαγορεύσεις του κορωνοϊού αλλά και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την διενέργεια διπλών εκλογών τον Σεπτέμβριο ώστε να μπορέσει να επιβάλλει τα νέα «κορωνο-μνημόνια».

«Θα επιχειρήσω για μια ακόμη φορά, να αναλύσω την όλη κατάσταση που ζούμε, και να ενημερώσω τον πρωθυπουργό , που έχει «παγώσει» το χρόνο και οδηγεί τη χώρα σε πρωτοφανή ένδεια, σε μια ανεπιθύμητη αλλαγή ζωής και σε ένα πλήθος μολυσματικών ασθενειών που φέρνει ο λιμός με γιώτα.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, κάποτε ενημερώνοντας συνεργάτες του αείμνηστου πατέρα σας, συγκεκριμένα τον κο Βιρβιδάκη, τον οποίο συνάντησα κατ’ ιδίαν στο γραφείο του κου Μπλουμιδάκη στην οδό Ακαδημίας, προέβλεψα ότι ο πατέρας σας θα πέσει.

Μια εβδομάδα αργότερα, επανήλθε ο κος Βιρβιδάκης και μου είπε ότι ο Πρόεδρος θα κερδίσει τις εκλογές. Ως εκπρόσωπος του ΣΚΑΙ, με τον οποίο συνεργάζεστε στενά σήμερα, του απάντησα ότι θα ανατραπεί εντός των προσεχών ημερών. Έτσι και έγινε.

Οι φίλοι μου λένε, ότι είμαι σημαδεμένος. Οι εκτιμήσεις μου, χωρίς να είμαι προφήτης, επαληθεύονται και οι προβλέψεις μου για τα πολιτικά πράγματα επιβεβαιώνονται με ακρίβεια.

Προς θεού, μη με θεωρήσετε αλαζόνα ή εγωκεντρικό. Απλά αναφέρω αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 50 χρόνια.

Χθες επιβεβαιώθηκα σε όσα σας έλεγα για τις προθέσεις του Αμερικανού Πρόεδρου και για τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι Αμερικανικές και οι Βρετανικές υπηρεσίες για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον αδιάφανο και σκοτεινό Πρόεδρό του, για τις ευθύνες των Κινέζων και το ρόλο που παίζει ο κος Μπιλ Γκέιτς και τα ιδρύματα Κλίντον και Σόρος.

Κάποιος που εξακολουθεί να δουλεύει στο Μαξίμου, πρέπει να σας προσκομίσει όλα τα δημοσιεύματα έγκυρων αμερικανικών εφημερίδων όπως η WASHIGTON POST, οι TIMES της Νέας Υόρκης αλλά και βρετανικά δημοσιεύματα, όπως αυτά του BBC που μιλάνε για το πώς οι «φίλοι» μας οι Κινέζοι σε συνεργασία με τον κο Γκεμπρεγέσους, μπλόκαραν τις πληροφορίες και καθυστέρησαν να ενημερώσουν τις αμερικανικές αρχές και γενικά το δυτικό κόσμο για την έλευση του κορωνοϊού.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, μην ακούτε πολύ τον κο Τσιόδρα, γιατί πολύ σύντομα θα φανεί, ότι 1ον είναι ελλιποβαρής, 2ον ότι ακούει μόνο, τον αμφιλεγόμενο πλέον ΠΟΥ και 3ον εμφανίζει (δείτε λίγο τηλεόραση στις 6 το απόγευμα) ένα παραλήρημα προστατευτικού πατερούλη.

Είναι πολλοί αυτοί που παρατηρούν, ότι δεν έχει καμία σαφήνεια και ορισμένες φορές κανένα συνειρμό σε αυτά που λέει. Διαφέρουν από τη μία ημέρα στην άλλη. Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί, ότι όσα λέει, ακαταλαβίστικα και μη, πηγάζουν από το πόσο αντέχει το εθνικό σύστημα υγείας.

Ανοίξτε δύο ημέρες την τηλεόραση, εκεί στο γραφείο, για να διαπιστώσετε ότι παρακολουθείτε μία αρσενική Μάρθα Βούρτση, να κλαίει για τους ηλικιωμένους της γειτονιάς της και να προειδοποιεί τον κόσμο, εμμέσως πλην σαφώς, να υποφέρει τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, επανέρχομαι στα σοβαρά, που θα μας απασχολήσουν όλους εντός των προσεχών ημερών.

Η έγκριτη WASHIGTON POST αποκάλυψε χθες, ότι οι Κινέζοι έκαναν πειράματα με κορωνοϊούς, 12 χλμ από το κέντρο της Γιουχάν, στο κρατικό εργαστήριο ιολογίας, που έχει διευθύντρια Κινέζα στρατηγό ιολόγο και εποπτεύεται από τον Κινεζικό στρατό. Οι δύο διπλωμάτες της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Πεκίνο, έστειλαν δύο απόρρητες εκθέσεις, ότι το εργαστήριο εκεί στη Γιουχάν, έχει ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα η εφημερίδα – κύριε Πρωθυπουργέ – αναφέρει ότι υπήρξαν ευαίσθητα διπλωματικά τηλεγραφήματα προς Ουάσιγκτον που προειδοποιούσαν ότι αυτό το εργαστήριο, αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για μια τέτοια πανδημία τύπου SARS.

Αυτή η έρευνα, για τους κορωνοϊούς από νυχτερίδες, θεωρήθηκε επιστημονικά επικίνδυνη. Η ίδια εφημερίδα κε Μητσοτάκη αναφέρει, ότι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μπέρκλεϋ, τονίζουν ότι επειδή αυτός ο κορωνοϊός προήλθε από ζώο, από νυχτερίδα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέφυγε από ένα εργαστήριο που επί χρόνια κάνει πειράματα με νυχτερίδες. Ήδη, η Κινεζική κυβέρνηση, κε Μητσοτάκη, προσπαθεί να μπλοκάρει τις πληροφορίες που φεύγουν προς τη Δύση.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, επειδή σε μερικά 24ωρα θα επιβεβαιωθώ, σύμφωνα με πληροφορίες της CIA, και του ΜΙ6, ο Πρόεδρος του ΠΟΥ ( στον οποίο δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη ο κο Τσιόδρας) είναι μπλεγμένος σε ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι, κομμάτι του οποίου αφορά τον Αμερικανό Πρόεδρο και τις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ. Προσέξτε.

Ο κος Τραμπ, διέκοψε χθες τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για καθυστέρηση πληροφοριών και παρασκηνιακό παιχνίδι του κου Γκεμπρεγέσους με το Πεκίνο και δύο βασικούς χρηματοδότες του που είναι το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμα Μπιλ Κλίντον.

Για να είστε ενήμερος, ο κος Γκέιτς που σας έδωσε συγχαρητήρια για τις κινήσεις σας στην Ελλάδα, έχει επενδύσει χρήματα σε 7 φαρμακοβιομηχανίες που ψάχνουν για το εμβόλιο.

Για την ακρίβεια, δίνει χρήματα – χορηγίες από το αφορολόγητο ίδρυμά του, σε βιομηχανίες στις οποίες έχει μεγάλα ποσοστά μετοχών. Το ίδιο κάνει και ο φίλος σας, ο κος Σόρος.

Παράκληση θερμή, μην εμπλακείτε εσείς σε πολιτικά παιχνίδια υπέρ των αντιπάλων του Τραμπ. Εντός των προσεχών εβδομάδων, ενδεχομένως να υπάρξουν διώξεις και μεγαλύτερες εντάσεις.

Ούτε πρέπει να παρασυρθείτε από τις συμβουλές της κας Μέρκελ και να αφήσετε τη ζωή μας στον πάγο, προκειμένου οι Γερμανοί να αξιοποιήσουν καλύτερα την καταστροφή και τη φτώχεια που έρχεται στο δορυφόρο τους. Η παράταση του πάγου στη ζωή μας και ο κλινικός θάνατος της οικονομίας μας, θα φέρουν θηριώδη μνημόνια. Αυτό που θέλει το Βερολίνο.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ο πρόεδρος του ΠΟΥ, ο Αιθίοπας, που οι Βρετανοί αποκάλυψαν ότι ουδέποτε άσκησε ιατρικό επάγγελμα, ο φίλος του Μουκάμπε, ο οποίος βγήκε Πρόεδρος του ΠΟΥ με τις πλάτες των Κινέζων, πολύ σύντομα θα είναι υπόδικος.

Η Αμερικανική διοίκηση δεν πρόκειται να τον αφήσει ατιμώρητο. Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε κορυφαίες πολιτικές θέσεις σε ένα καταπιεστικό καθεστώς και έγινε πρόεδρος του ΠΟΥ, τοποθετημένος από τους Κινέζους, τον Μπιλ Γκέιτς, το ίδρυμα Κλίντον και ορισμένες φαρμακοβιομηχανίες που σχετίζονται με αυτά τα ιδρύματα. Αυτά κε Πρόεδρε δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, είναι πληροφορίες των εγκυροτέρων αμερικανικών και βρετανικών μέσων και κάποια στιγμή ως απόφοιτος του Χάρβαρντ, θα πρέπει να σκύψετε πάνω τους.

Η έρευνα των αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών, όπως μαθαίνω, αγαπητέ κε Μητσοτάκη, θα φτάσει μέχρι το τέλος. Ήδη θεωρείται βέβαιο, ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ του Αιθίοπα και του Μπιλ Γκέιτς, να καθυστερήσει η έλευση πληροφοριών για τον ιό, για να πουληθούν ευρύτατα τα εμβόλια, που παράγει αυτός ο υπέρμαχος και υπερασπιστής της παγκόσμιας υγείας, Μπιλ Γκέιτς.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, όχι άλλο κάρβουνο.

Τα κρούσματα από covid-19 είναι μηδενικά. Υπάρχει η αχίλλειος πτέρνα, ότι κλειστήκαμε όλοι στα σπίτια μας και έτσι δεν υπάρχει κοινωνική ανοσία. Φανταστείτε όμως, ποιες θα είναι οι βλάβες, που θα προκληθούν στις ζωές των επόμενων γενεών Ελλήνων, αν λόγω έλλειψης ανοσίας, αλλά και αδύναμου εθνικού συστήματος υγείας, πηγαινοέρχεται κάθε τόσο ο κορονοϊός ή άλλο ιός.

Δεν θα πρέπει κε Μητσοτάκη, ως κακιά μάγισσα, έχοντας δίπλα σας το ξωτικό με τα γυαλιά, να παγώνετε το χρόνο και να βάζετε τον ελληνικό λαό στην κατάψυξη.

Κε Μητσοτάκη, ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Εσείς ή το ξωτικό με τα γυαλιά της κακιάς μάγισσας;

Ανοίξτε λίγο τηλεόραση στις 6. Θα καταλάβετε. Δεν είναι δυνατόν, αγαπητέ Κυριάκο, όλη την ημέρα να βλέπουμε τα λευκά δωμάτια του νοσοκομείου.

Όλη την ημέρα να βλέπουμε επαναλαμβανόμενα φορεία και ασθενείς με ορούς στους διαδρόμους.

Να έχουμε τέτοια τηλεοπτική ένταση και στις έξι να βγαίνει ο πατερούλης να λέει, ότι έχουμε ένα θάνατο και 20 κρούσματα αλλά πρέπει να προσέχουμε τους ηλικιωμένους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους γείτονες και όλους τους κλειδαμπαρωμένους Έλληνες.

Ήδη μου λένε κάποιοι γιατροί ότι ανιχνεύουν ένα μείγμα μεσσιανισμού και μεγαλείου.

Για να σοβαρευτούμε κε Πρωθυπουργέ. Επειδή εκατοντάδες καθηγητές, φιλόσοφοι, γιατροί σε όλο τον κόσμο φωνάζουν: μην σπέρνετε τον τρόμο για τον κορωνοϊό. Ακούστε με ψυχραιμία τα ακόλουθα.

Ο ιός του AIDS προκάλεσε 30 εκατομμύρια θανάτους. Ήταν θανατηφόρος επιδημία. Μεταδιδόταν με τη σεξουαλική επαφή.

Ουδέποτε κε Πρωθυπουργέ, οι λοιμωξιολόγοι συνάδελφοι του κου Τσιόδρα, είπαν στους Έλληνες και σε όλο τον κόσμο, να σταματήσουν το σεξ. Μας είπαν να βάζουμε προφυλακτικά. Η ζωή δεν σταμάτησε. Ο χρόνος δεν πάγωσε.

Εκατομμύρια άνθρωποι που κάπνιζαν πέθαναν από καρκίνο των πνευμόνων. Παγκοσμίως, σταμάτησαν οι διαφημίσεις των τσιγάρων τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον τύπο και στους δρόμους. Υπήρξαν πρόστιμα για όσους παραβίασαν τη σχετική νομοθεσία. Βγάλαμε το τσιγάρο από τις ταβέρνες και τα καφέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματήσαμε τη ζωή ή είπαμε στους ανθρώπους να μην καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητό τους, στο σπίτι τους ή ανοιχτά στους δρόμους.

Ο κος Τσιόδρας, άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Αν διαβάσετε τις δηλώσεις του, εντός Ιανουαρίου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και στην Καθημερινή, θα καταλάβετε. Στο μόνο που είναι σταθερός, είναι σε αυτό που έχει συμφωνήσει μαζί σας. Δηλαδή, να λέει ότι θα ζούμε με βάση τις αντοχές του μνημονιακού συστήματος υγείας. Ίσως έτσι, εκτιμώ -λόγω αφοσίωσης- τον κάνετε βουλευτή Επικρατείας ή του δώσετε άλλη θέση.

Κε Πρόεδρε, ήδη πρέπει να σας φέρουν στο γραφείο σας, τις δηλώσεις διασήμων λοιμωξιολόγων και μικροβιολόγων, που λένε ότι ο τρομακτικός αντίκτυπος στην παγκόσμια οικονομία απειλεί την ύπαρξη αμέτρητων ανθρώπων. Πεθαίνει ένας από COVID-19 και 40 άλλοι από άλλους φυσιολογικούς κορωνοϊούς.

Επίσης, αποκαλύπτεται σιγά σιγά ότι δεν φτιάξατε μονάδες εντατικής θεραπείας, πήρατε μονάδες εντατικής θεραπείας από τη γενική νοσηλεία και από τα εμφράγματα και τις κάνατε μονάδες εντατικής θεραπείας covid.

Να λέτε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να μην αφήνετε τον Κικίλια και τους άλλους, να σας εκθέτουν.

Δεν πρόκειται να κερδίσετε δίδυμες εκλογές, για να φέρετε χειρότερα μνημόνια και περισσότερα δάνεια από τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Ο κος Τσιόδρας είναι καλός ως εργαλείο της κυβέρνησής σας, αλλά δεν λέει την αλήθεια και οι περισσότεροι συνάδελφοί του στα νοσοκομεία, καταλαβαίνουν γιατί αποσιωπά συστηματικά και καθημερινά τις ελλείψεις σε γιατρούς, τη μεταμφίεση των μονάδων εντατικής θεραπείας και την επιμονή του να μείνουμε σπίτι μας, για να πάμε κάποια στιγμή σε εκλογές, με τον κο Μητσοτάκη να φωνάζει: ΣΑΣ ΕΣΩΣΑ!

Ήδη βγαίνουν μελέτες σε όλο τον κόσμο, που δείχνουν τη σκηνοθεσία και το θέατρο που υφιστάμεθα στην Ελλάδα.

Διάσημοι καθηγητές της ιολογίας, αμφισβητούν το ντόρο που γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα και τον αποδίδουν σε οικονομικά συμφέροντα.

Μπείτε στο διαδίκτυο να δείτε, γίγαντες της ιολογίας, δεν ξέρω αν είναι γίγαντας ο κος Τσιόδρας, οι οποίοι μιλάνε για την απειλή της ανέχειας που έρχεται και του θανάτου χιλιάδων άλλων ανθρώπων από άλλες μολυσματικές ασθένειες.

Κε Μητσοτάκη, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καθηγητές στις ΗΠΑ, της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ, αμφισβητεί όλον αυτόν τον πανικό και λέει – προσέξτε κε Μητσοτάκη – ότι οι συνήθεις κορωνοϊοί που είναι ήπιοι και τους γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες, μπορούν να εμφανίσουν ποσοστά θνησιμότητας έως και 8% όταν μολύνουν ηλικιωμένους σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Αναρωτιέται ο κος Ιωαννίδης, αν πρόκειται για ένα εν εξελίξει φιάσκο, γιατί ενώ η πανδημία του κορονοϊού σταθεροποιείται, εμείς παίρνουμε αποφάσεις, χωρίς να διαθέτουμε αξιόπιστα δεδομένα. Κάνει μάλιστα λόγο για αστυνομικά και περιοριστικά μέτρα, τα οποία λαμβάνονται με αναξιόπιστα στοιχεία.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, πριν σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη, έχοντας δίπλα το ξωτικό με τα γυαλιά και αναρωτηθείτε αν είστε ο σοφότερος από όλους, ακούστε τον στις 6 το απόγευμα και σκεφτείτε, ότι η συνήθης γρίπη έχει παγκοσμίως από 350 έως 600.000 νεκρούς ετησίως.

Ακούστε το πολεμικό ανακοινωθέν, σημειώστε τους νεκρούς, θα καταλάβετε ότι είναι το 1/6 της συνήθους γρίπης και τότε θα αναλογιστείτε, μήπως οδηγείτε τη χώρα σε ανείπωτη οικονομική καταστροφή.

Συνήθως επιβεβαιώνομαι. Η καταστροφή θα είναι μεγάλη. Ανεξάρτητα από το πόσο θα μείνει ο υιός Μητσοτάκης στην εξουσία, η καταστροφή που έρχεται θα είναι μεγάλη.

Η κυβέρνηση βγήκε χθες, δια του κου Σταϊκούρα να πανηγυρίσει ότι εξήλθαμε στις αγορές και πήραμε πάλι δανεικά, με χαμηλά επιτόκια.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι ο κος Μητσοτάκης θα μας φλομώσει στα δανεικά, με χαμηλά επιτόκια. Και μάλιστα κάθε τόσο, ο ίδιος ή κάποιος υπουργός των Οικονομικών, θα πανηγυρίζει, ενώ το ξωτικό με τα γυαλιά, θα μας λέει να μείνουμε στο σπίτι, ώστε να μην έχουμε λόγω κίνησης μεγάλες ανάγκες.

Ήδη μας έχει φλομώσει με τα περήφανα νιάτα και τα τιμημένα γηρατειά. Θα αποδειχθεί στο τέλος, ενσυνείδητα ή ασυνείδητα, ένας μεγάλος υπεύθυνος της καταστροφής που έρχεται στην ελληνική οικονομία.

Ξέρετε, κατά καιρούς όποτε είχαμε θεομηνίες, γίνονταν διάσημοι διάφοροι καθηγητές. Όταν είχαμε π.χ. μεγάλους σεισμούς, μάθαμε όλους τους καθηγητές της σεισμολογίας, τον Γαλανόπουλο, το Διακόπουλο, τον Παπαζάχο και άλλους.

Τώρα μας έκατσαν λοιμωξιολόγοι.. ένας από αυτούς φαίνεται μαγεύτηκε από τη δύναμη του τηλεοπτικού φακού, κουφάθηκε από το πολύ χειροκρότημα και τυφλώθηκε από τη λάμψη των διασήμων και των πηχυαίων τίτλων. Κάποιος πρέπει να του ψιθυρίσει στο αυτί, ότι η ύφεση που έρχεται είναι της τάξεως του 10%. Έτσι λέει το ΔΝΤ.

Βέβαια, στο μάθημα της λοιμωξιολογίας και των λοιμωδών νοσημάτων δεν περιλαμβάνεται η αντιμετώπιση οικονομικής ύφεσης.

Περιλαμβάνεται όμως, η αναζωπύρωση μολυσματικών ασθενειών από τη φτώχεια και την πείνα. Και θα έπρεπε ότι κος Τσιόδρας να σέβεται περισσότερο τα εκατομμύρια των Ελλήνων που υπέφεραν τόσα χρόνια. Δεν γλιτώνεις κάποιον από τον covid -19, για να τον οδηγήσεις σε σίγουρο θάνατο και μείωση του προσδόκιμου ζωής από πείνα και ανέχεια. Δυστυχώς ο κος καθηγητής, ακούει περισσότερο στο αυτί του την πολιτική και τις φιλοδοξίες του, και λιγότερο τη λογική και τις ανάγκες των Ελλήνων. Κάπου πρέπει να τελειώσει το παραμύθι, γιατί με τα μέτρα του, ούτε κοινωνική ανοσία αποκτήσαμε και τώρα θα υποστούμε ένα ισοπεδωτικό χτύπημα από την οικονομική ύφεση..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, ο γνωστός κος Τόμσεν, όλοι τον ξέρουμε, πρόβλεψε ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί ιδιαίτερα σκληρά. Τόσο ο ίδιος, όσο και το ΔΝΤ εκτιμούν ότι θα έχουμε 10% ύφεση, έκρηξη ανεργίας στο 22,3% και επιδείνωση της βιωσιμότητας του χρέους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.