ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκινητικός ο Γ.Τράγκας: «Ο Αστερίξ με γλίτωσε από την κατάθλιψη»

Συγκινητικός ο Γ.Τράγκας: «Ο Αστερίξ με γλίτωσε από την κατάθλιψη»

Μια συγκινητική προσωπική διάσταση είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στην εφημερίδα Espresso της Κυριακής. Εκτός από τα πολιτικά, η Γ.Τράγκας μίλησε για πρώτη φορά και για την προσωπική του ζωή και τον ρόλο που παίζει ο… Αστερίξ, το πανέμορφο λευκό σκυλάκι του που τον συντροφεύει σε πολλές εκπομπές.

Ευτυχισμένο τι σας κάνει;

Η γυναίκα μου, το γεγονός ότι είμαστε καλά, τα παιδιά μου, και κυρίως ο Αστερίξ και η Ζιζέλ, τα δυο σκυλάκια μου. Έχω δύο παιδιά, πέραν φυσικά των δύο γιων μου, που είναι ο Αστερίξ και η Ζιζέλ.

Πριν από πέντε χρόνια είχα μια πίεση ψυχολογική, σχεδόν κατάθλιψη, και θα πήγαινα να ζητήσω κάποιο ψυχαναλυτικό. Μου λέει λοιπόν τότε ένας φίλος μου: «Εσύ, ρε Τράγκα, θα πάρεις ψυχαναλυτικό; Πήγαινε πάρε κάνα σκυλάκι».

Κι έτσι βρέθηκα σε pet shop. Όλα τα σκυλάκια όμως εκείνη τη μέρα είχαν άσχημη διάθεση για μένα. Όλα μου γύρισαν την πλάτη, πλην του Αστερίξ, ο οποίος όρμησε πάνω στο τζαμί μόλις με είδε. Αυτό ήταν… τον ερωτεύτηκα.

Ύστερα ήθελα να έχει κι ένα συντροφάκι κι έτσι ήρθε και η Ζιζέλ».

Κεφάλαιο «σύζυγος»…

Η Μαρία είναι ο άνθρωπός μου. Έχουμε παντρευτεί τρεις φορές. Με πολιτικό γάμο, νύχτα, για να μην το μάθει κανένας, με ορθόδοξο για να το μάθουν όλοι, και μετά την πήγα στο Λας Βέγκας και μας πάντρεψε ο Ελβις Πρίσλεϊ για να κάνουμε πλάκα. Εγώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος για να ζει μια γυναίκα μαζί μου, όμως είμαι καλός σύντροφος, καλή παρέα.
Τους πανικούς μου τους κρατάω για τον εαυτό μου και τις ανησυχίες μου τις κουβεντιάζω, δεν τις διοχετεύω.

Ντύνεστε μόνο με πόλο μπλουζάκια. Πόσα έχετε στις ντουλάπες;

Έχω πολλά μπλουζάκια, έχω φοβερό αριθμό γραβατών, τεράστιο αριθμό γυαλιών ηλίου, μπουφάν, αλλά κυρίως είμαι συλλέκτης ανδρικών αρωμάτων. Ίσως έχω τη μεγαλύτερη συλλογή του κόσμου. Όλες τις κολόνιες του κόσμου, περισσότερες από 280…

Σαν τον αρωματοποιό στην ομώνυμη ταινία, μυρίζω και ξεχωρίζω όλα τα αρώματα. Όσον αφορά τα μπλουζάκια, στη Νίκαια υπάρχει κατάστημα πόλο που το έχει φίλος μου. Ο,τι σειρά βγαίνει λοιπόν μου τη στέλνει. Είμαι κομφορμιστής και σινεφίλ. Έχω και απέραντη ταινιοθήκη. Μου αρέσουν όλες οι ιστορικές σειρές και ταινίες και από ηθοποιούς ο Αντονι Χόπκινς, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από γυναίκες, μου αρέσει πολύ η Σάρον Στόουν, αλλά πεθαίνω για την Κιμ Μπάσιντζερ στο «Χωρίς οίκτο». Θα ήθελα να γυρνούσε ο χρόνος πίσω και να τη γνώριζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.