ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Τράγκας: «50 εκατ. ευρώ θα κοστίσει στους Έλληνες η κυκλοφοριακή ασφυξία της Αθήνας που προκάλεσε ο Κ.Μπακογιάννης»

Γ.Τράγκας: «50 εκατ. ευρώ θα κοστίσει στους Έλληνες η κυκλοφοριακή ασφυξία της Αθήνας που προκάλεσε ο Κ.Μπακογιάννης»

50 εκατ. ευρώ θα κοστίσει στους Έλληνες η κυκλοφοριακή ασφυξία της Αθήνας που προκάλεσε ο Κ.Μπακογιάννης και θα τους ταλαιπωρήσει για τουλάχιστον δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Εν Αθήναις» ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γ.Τράγκας.

Την ίδια στιγμή ο εμπορικός κόσμος των Αθηνών δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και θα χάσει κι άλλη εμπορική κίνηση λόγω του «Μεγάλου Περιπάτου».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του:

«Πρέπει να μάθουμε κάθε ευρώ που δόθηκε για το «Μένουμε στο Σπίτι» και σε ποιον δόθηκε. Πρέπει να μάθουμε ακόμη ποιος παίρνει χρήματα για να κάνει πειράματα με τη ζωή των Αθηναίων και να φτιάχνει μεγάλες πεζοπορίες, την ώρα που πεινάει ή δεν έχει δουλειά η πλειοψηφία των δημοτών.

Την ώρα, που ο εμπορικός κόσμος δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Θείος και ανιψιός ήδη καλύπτονται με πέπλο αδιαφανών ενεργειών και ήδη αποτελούν σκανδαλώδη πρόσωπα για ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης.

Οι Έλληνες πολίτες στερούμενοι ακόμη και τα απαραίτητα, πρέπει να γνωρίζουν που πηγαίνουν τα λεφτά στα κανάλια, πόσα πήρε ο κος Αλαφούζος ή ο κος Μαρινάκης ή ο κος Φιλιππάκης ή η εφημερίδα των Συντακτών. Πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες, όλες τις εντολές που δίνει ο κος Δημητριάδης στο Μαξίμου και το πώς μοιράζονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζουν, πόσο κοστίζουν όλα αυτά τα μεγαλόπνοα έργα του δημάρχου της Αθήνας και σε ποιες τσέπες θα πάνε τα 50 εκατομμύρια. Ποιοι εργολάβοι έκαναν τις πρώτες μελέτες, ποιες εταιρίες υλοποιούν το πιλοτικό πρόγραμμα και ποιοι θα εκτελέσουν το έργο. Ο δήμαρχος της Αθήνας έδωσε το έργο στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στον κο Περιστέρη, στον κο Μυτιληναίο, στον Άκτωρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ελλάδα έχουμε συγκεκριμένους εργολάβους και πρέπει οι δημότες να γνωρίζουν, ποιοι θα αρμέξουν τα 50 εκατομμύρια, που δίνει ο Μπακογιάννης για τη μεγάλη πεζοπορία, προκειμένου να φανεί αντάξιος των έργων του Θείου του.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.