ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βεργίνα TV για Α.Τσίπρα: «Μας απέκλεισε από την συνέντευξή του επειδή του ασκήσαμε κριτική για τις Πρέσπες»

Βεργίνα TV για Α.Τσίπρα: «Μας απέκλεισε από την συνέντευξή του επειδή του ασκήσαμε κριτική για τις Πρέσπες»

Ο τηλεοπτικός σταθμός Bεργίνα ΤV καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό του από την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Όπως καταγγέλλει ο σταθμός, ο αποκλεισμός του οφείλεται στην κριτική που είχε ασκήσει κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού

«Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ THESSALONIKI HELEXPO FORUM.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τον αποκλεισμό της από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Χωρίς καμία «λογική» και χωρίς καμία αξιόπιστη δικαιολογία ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία, αρνήθηκε να διαπιστεύσει δημοσιογράφο της ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού καναλιού της Β. Ελλάδας, προκειμένου να συμμετάσχει με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά, στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως, ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν μπορούν να χωνέψουν τη δημοσιογραφική μας κριτική στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πραγματικά, θα επιθυμούσαμε να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ποιο σκεπτικό απέκλεισε τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από το δημοκρατικό της δικαίωμα και υποχρέωση να συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου της 20ης Σεπτεμβρίου 2020.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.