ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Τράγκας για Ν.Σύψα: «Ξεπέρασε τον εαυτό του – Όπου τον πετύχετε να τον… φτύσετε»

Γ.Τράγκας για Ν.Σύψα: «Ξεπέρασε τον εαυτό του – Όπου τον πετύχετε να τον… φτύσετε»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας πέρασε από «γενεές δεκατέσσερις» τον επιδημιολόγο Νίκο Σύψα, μέλος της επιτροπής των «ειδικών» που προτείνουν τα μέτρα -έτσι λέει τουλάχιστον η κυβέρνηση ενώ είναι σαφές ότι ακολουθεί απλά ότι κάνει η Γερμανία για το ίδιο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας είπε:

«Ο γνωστός καθηγητής Νίκος Σύψας, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής επιστημόνων για τη… μη διάδοση του κορωνοϊού, ξεπέρασε… τον εαυτό του, με μια οδηγία που έδωσε προς τους πολίτες. Έφτασε στο σημείο να πει: μην αγκαλιάζετε και μη φιλάτε τα παιδιά σας και, όταν σας πλησιάζουν, να φοράτε μάσκα μέσα στο σπίτι σας»!

«Τελικά, δεν θα πάμε στο νοσοκομείο από κορωνοϊό, από τρέλα θα πάμε!», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του και πρόσθεσε: «Όπου τον δείτε… φτου»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Τράγκας από την πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή του αναφερόμενος στην κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί από μερίδα επιστημόνων, είπε για τον κ. Σύψα: «Όπου τον δείτε, φτύστε τον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.